- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12702 üzenetére
UTF konvertálásra nem kell notepadqq-t használnod. Senki nem nyom pisztolyt a bordáig közé.
Neked mániád ez, hogy az emberek kényszerből használnak ilyeneket, pedig nem. Anno ezt találtam, ami a notepad++ helyett van és nekem .srt konvertálásra teljesen kényelmes, mert ezt szoktam meg a kezdetekkor. Gyakorlatilag egy kézzel a két ablakban csak tapipadot használva átnevezgetem és konvertálgatom a feliratokat. Tuti, hogy 100x lassabb annál, mint amit említesz, de ezt sötétben a kanapén elnyúlva is megcsinálgatom. Ha munkához kéne, akkor jól jönne egy hatékonyabb, ez igaz. Érdekes, csak a TV-n történő lejátszásnál van géz a feliratokkal, ha nem konvertálom őket. Szóval minden ilyen kis apró feladatra megvan az évek során megtalált programom, ezért is szarok rá, hogy bloat mind, mert nekem rohadt kényelmes használni ezeket.
Egyébként igaza van a kollégának, a notepadqq is elég lassan nyit meg egy text fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest