- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
ubyegon2 #1246 üzenetére
Sok függ a videokártyától is, hogy van-e hozzá zárt driver (ha nincs, akkor akármilyen is a proci xfce-nél erősebb ablakkezelővel nem is érdemes próbálkozni) és tud-e hardveres videógyorsítást (GF 8, ill HD 4 ezres széria a min kritériuma ennek, ha jól rémlik), a flash meg egyszerűen sz@rul van megírva Linux alá, ez van, vmelyest lehet finomítani, de sosem lesz olyan mint Win alatt.
bob.zxr: OverrideGPUValidation -t én is próbálgattam, de semmiféle érzékelhető hatását nem vettem észre, gondolom ez is erősen vga függő...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest