Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Érdekes, ehhez képest én simán felpakoltam LMDE-re az Ubuntu Tweak-et.
Az pedig ugye Ubuntu PPA tárolókban található csomag, aminek telepítéséhez fel kell venni az Ubuntu tárolókat, hogy a függőségeit onnan telepíteni tudja. Szerintem inkább úgy értették, hogy nem minden Ubuntu csomag kompatibilis az LMDE-vel. Persze nagyon ne kevergessük a rendszert más csomagokkal, mert előbb-utóbb problémát okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az pedig ugye Ubuntu PPA tárolókban található csomag, aminek telepítéséhez fel kell venni az Ubuntu tárolókat, hogy a függőségeit onnan telepíteni tudja. Szerintem inkább úgy értették, hogy nem minden Ubuntu csomag kompatibilis az LMDE-vel. Persze nagyon ne kevergessük a rendszert más csomagokkal, mert előbb-utóbb problémát okozhat.
Rowon