- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az igazság az, hogy egy ideje nem használok Linuxot (vindózt sem).
Tudom, de most azt is megtudtuk, hogy a MEki erre sem jó!
már vásárláskor Mint-et raktam és azóta is szépen működik vele. (Tesóm hordja magával - kamionozik)
Na ezt nevezik igen bölcs döntésnek! És nem én mondom most, hogy csak felrakod és múködik évekig!
(fel is használom alkalomadtán ám ezt az infót)
Köszönöm neked is az ajánlást. Viszont a pálcák nem kellenek
Igazán nincs mit, de majd kéne még a jó kis pálca, ha jönnek a grafitbombával az orosz Bear-ek!
Igaz utána a pálca se találna sok wifit.(#11106) herdsman12
Na ez az! Tudtam, hogy nemrég szóba került ez a linSSID, de valahogy olyan lágy az agyam már meló után, hogy nem esett le, hol is olvashattam!
Syl kollégát nem is akartam megbántani azzal, hogy Asus routert kéne kidobni, egy jó Xiaomi-val nem lenne ilyen gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged