Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
SwissAirplan #10967 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a szolgáltatói dobozon túl tudod szétosztani (az IP ott már nem releváns), viszont így minden készüléken ugyanaz fog menni. Ha előbb szeded szét, akkor nem lesz, ami dekódolja.
-
Frawly
veterán
válasz
SwissAirplan #10967 üzenetére
Nem értek az IP tv-hez, de ehhez nem kell szerintem szerver. Elég, ha a tévék routerre kapcsolódnak, NAT-olt helyi hálón. Ilyenkor az tévés cég csak a router IP-jét látja, azt nem hogy az amögött lévő belső hálózatban melyik gép, tévé van épp mögötte. De majd kijavítanak a haladóbbak, ha nem így lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest