- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
lev258 #10495 üzenetére
Nekem mindket variaciora szuksegem van
mind a mesere mind a szakszeru magyarazatra
Jo, hogy vannak itt ilyen emberekNa igy mar vilagosabb a dolog, viszont messze nem vedeni akarom a wint, de ott is siman letrehozhatsz barki felhasznalot, barmi jogokkal felruhazva....
a kerdesem tukepp pont arra iranyult, amit irtal is:
A valódi root felhasználó alapból inaktív.No ennek nem latom igazbol ertelmet, hiszen itt meg meg szo se nincs barki mas felhasznalorol
en, aki telepitem es konfiguralom, miert nem lehetek a sajat rendszerem gazdaja alapbol?
nem veszesen, de megneheziti a rendszer konfiguralasat - nem azoknak, akik Linuxon elnek, hiszen ez nekik akar termesztes is lehet, hanem azoknak, akik probalkoznak megterulni
ertem en, hogy ez ezzel jar(hat) meg kell baratkozni vele
de van ra lehetoseg, hogy egyszeruen ugy lepjek be? es akkor a sajat karomon tanulhatok ha szetbarmolom a rendszeremubyegon2:
Ide meg azt szeretnem hozzatenni, hogy az alapokat ugy tudom elsajatitatni, hogy probalkozom vele, termeszetesen utana olvasassal is, de azokat is meg kell erositeni a gyakorlatban
Mivel en gyakorlati embernek tartom magam, igy meglehet a gyakorlat megelozoi az elmeletet, azaz nekiallik valaminek, aztan ha nem megy, akkor olvasok, probalok tajekozodni..
Feladatfuggo az egesz, hiszen azert nem az altalanos iskolaban vagyunk, ahol tukepp mindent magada kell vegyel, hanem csak azt, ami erdekel
Jelen esetben szuperul vegig tudtatok vezetni a SMB es a megosztasok teren, amibol is tudtam tanulni
Ezeket, ha elotte elolvasom, akkor sem tudtam volna megcsinalni, de igy, hogy nekialltam es hathatos segitsegeket kaptam sikerul, ugy ahogy a csatolasokat isSzoval jojez igy - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged