- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Flashy
veterán
timeout, default (ha nincs default akkor az elsőt tölti), és nem elfelejteni utána parancsorba lilo ENTER. csak a confot szerkeszteni nem ér.
-
Flashy
veterán
hát nemtom, legelső dolog hogy kernelt fordítok. ha már lehet, használjuk ki hogy nem kell mindenféle gépre kompatibilis kernelt használnom hanem olyat, ami csak az enyémre passzol és nincs benne semmi fölösleges. nem kellene benne lennie, a gyári kernel olyan, hogy minden gépen tutira menjen. ha benne lenne az acpi akkor boot paramétert kéne megadni acpi nélküli hardveren.
-
Flashy
veterán
én azt csinálnám hogy átírom hogy ctrl-alt-delre ne rebootoljon hanem haltoljon. inittabban. de amugy halt-ra root setuidot raksz, az talán elég. de én ctrlaltdel mellett vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest