- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
Out
addikt
Hello!
Most jottem haza szabirol, ugyhogy csak most tudok valaszolni :)
A 3DControl egy kapcsolo, igen, de semmit nem veszek eszre a hangzasban, hiaba kapcsolgatom. A Four Channel mode ha kivan kapcsolva akkor csak az elso es a hatso ket hangfalak szolnak, valszeg ezert four channel mode :) A Line-in as Bass pedig ha kivan kapcsolva akkor nincs bassus, de ha bekapcsolom akkor van. Ezekszerint nincs semmi mod arra hogy tudjam a hatso hangfalak hangerejet novelni, illetve majdcsak akkor lesz ha valaki az ALSA-t ugy modositja, ugye? :D -
Out
addikt
szolna szerencsetlen, csak kellene neki plugin.... pl xmms-hez alsaplugin, van ilyened?
jah, egyebkent azt probald meg hogy amelyik hangszorok nem szolnak, annak a dugaszat masikba dugd at a hangkarin... pl amig volt windozom szivtam ezzel, hogy windozba szolt mind a 6 hangszoro, de mikor linuxba leptem ott csak 4 szolt, es rajottem azert, mert a masik ket hangszoro a line-in-en keresztul szol linuxba, probald ki szerintem te is :)
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nemtom mi az az LFE, nekem ilyen nincs, de majd olyan 17 ora fele beirom hogy nekem milyen csuszkak vannak...
Ugy engedelyezem, hogy amikor elinditom az alsamixer akkor a csuszkak felett vannak M betuk, ami ugye a mute lenne, es ha a csuszkan benyomom az m betut akkor leszedi a mutet es lehet allitani a hangerot, vagy ha nem lehet akkor szol valami alaphangeron :) -
Out
addikt
Most jelentkezek :) Nemtom valahogy elfelejtettem a temat, de azota se sikerult megoldanom, hogy a hatso hangfalakat kulon tudjam szabalyozni. Amugy azota mar nem is foglalkozok vele, mert a hatso hangfalak csatijat rakotottem a tvre, hogy onnan szoljon a hang ha filmet nezek a geprol :)
mod: Sipi ha esetleg erdekel akkor ha hazaertem leirom neked az osszes csuszka nevet amit az alsamixerbe lehet allitani.
[Szerkesztve] -
Out
addikt
-
Out
addikt
Nah, akkor igy reggelre egy linuxos kerdes :D Tehat mukodik az 5.1 hangzasom, viszont azt nem tudom hogy tudom beallitani az elso es a hatso hangfalak hangerejet kulon-kulon.... Mert igy az elso ketto nagyon elnyomja a hatsokat, pedig kb ugyanolyan tavolsagra vagyok toluk, es megsem hallom a hatsokat csak ha odahajolok... valaki esetleg tud segiteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest