- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
Sipi
addikt
No, ez tényleg nem sok... Ezek alapján csak az én megoldhatatlan problémámat lehetne megoldani, a Tiédet nem...
A 3Dcontrol kapcsoló lenne? Mert nekem igen, és mellette van egy csúszka, ami a (sztereó hang) 3D hangzásának nagyságát szabályozza, ha az első be van kapcsolva.
Esetleg a Four channel mode-ot megpróbálhatod. Szerintem nincs hatással az 5.1-es hangra, a mixer elemek általában a standard sztereó ki/bemeneteket szokták állítani.
Tényleg, ez a Line-in as Bass mit jelent? Alapban bemenet a Line-in dugó, ha ezt bekapcsolod, kimenet lesz, és az LFE-ládát hajtja meg?
Sipi -
Sipi
addikt
Egyébként egyszer érdemes végigpróbálgatni az alsamixer összes csúszkáját. Az SBLive-emen van vagy 20, de csak azért ilyen kevés, mert letiltottam egy csomó eszközt rajta. :)
Pl. elég bonyolult amiatt, hogy van egy teljesen analóg része a kártyának (ez kezeli a bejövő csatlakozókat, pl. Linein, Mic), van digitális része, van keverője, több is...
Sipi -
Sipi
addikt
Az Audigy mixerét nem ismerem annyira, de valahogy így mennek a mixer elementek:
Master - fő hangerő, SBLive-en csak front, Audigy-n állítólag összes csatorna egyszerre
PCM - front PCM
Surround - rear PCM
LFE - LFE :)
Center - Center :)
Ezekkel külön-külön lehet szabályozni az egyes hangerket. Ha jól tudom, ez csak analóg kimenet esetén működik, digitális esetén ugyanis nincs mit szabályozni, a hangfalak egy összelötykölt digi mixet kapnak, amiben nem lehet külön-külön szabályozni.
Sipi
Aktív témák
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest