Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz doc #9327 üzenetére

Amíg fent volt rhythm box, addig olykor beszaggatta a lejátszást, a Totem player meg olykor 80-90% -os CPU aktivitást idéz elő nálam!

Miert nem gondolsz azokra is ,akiknek régi, lassu gépe van? ;)
    (Meg akik pár honapja / pár hete kezdtek csak linuxozni ... pláne h ez egy abszolut kezdoknek szóló topic... )

Nem kell egybol fejet falba verned, meg rávetiteni vmit a szavaimra .. ki mondta, hogy 1% CPU .... még az se lenne baj ,ha 50% CPU terhelést jelentene nekem :D
    .. de amikor másodpercekbe telik, hogy átváltok egyik ablakrol a masikra, akkor már nem mindegy, mennyire terhel egy player! :)
    ...nagyon nem mindegy...
    ...és tök szeszélyes a rendszer , ilyen szempontbol, ugyanis van, hogy egyszerre fut mozilla, terminál, több mozilla ablak, PCMan file manager, mediaplayer, és csak 50% a CPU használat, máskor meg csak mozilla fut, egy füllel / egy ablakkal, és 100% (!!!) a CPU terhelésem !

Képzeld van, aki még őskövuelteket használ :U , pl. én ,mert nincs tobbre lóvém .. van ilyen is ;) (P3, 500MHz-s gép, 384 MB RAM, 8MB videkártya, 7GB vinyó után már egy nagyobb vinyó is ... és mindez: bővitések után...)

MPlayer : a Rhythbox- sza legyutt leszedtem, mert bug -os ... MPlayer legalabbis bug -os , és nem csak nálam ... sőt, win alól is ismertem, és eléggé megbizhatatlan ...

...vlc playert most tesztelem, és audacious-t, és alig terhelik a CPU-t, ezek végre beváltak neekm . :)

Nyilván lehet, h az általatok emlitettek is jok, de most mivel bevált az emlitett kettő utobbi player nalam, maradnak ezek . :)
    Playerekre jol jottek az ötleteitek mindenesetre. :) Köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák