Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #85268 üzenetére

Tibikomám! Titkos ikred/lelkitársad van, sose gondoltam volna...ill reménykedtem, hogy mégse lehet ilyen! :DDD

Ezeken en mar tulvagyok, csak neha fejtegetem a mondandomat, es akkor is nagyon szep kontosbe bujtatva.

Fura is lenne, ha nem lennél tól ezeken, tekintve a novelláskötetnyi blogjaidat, amik ezzel a témával foglalkoznak! :P

Én megintcsak nem értem a problémát....ha annyira megkövesedett a Windows és programjai használata, akkor azt kell használni, csak azért Linuxra rápróbálni, hogy a Linuxusereket lehessen bactatni.... :U

(#85267) Kence Fice

Már rég nem szállok bele ilyen értelmetlen vitákba....akinek nem tetszik a Linux, ne használja, ennyi.

Ráadásul jön az újabb meglepetés, hogy az oldalon többször is szerepel ugyan az a verzió, megint jön az elbizonytalanodás, hogy vajon mi a különbség közöttük, melyik az igazi a látszólag egyformák között.

Ebben azért segítek kicsit, épp láttam az új Manjaro oldalt és bizony el kell olvasni, amit látsz, sajna az informatika nyelve az angol, ez se tetszik neked, de ez van. Szóval nem ugyanazon verziók ismétlődnek ott, ha nem csak írni szeretsz, hanem olvasni is, nézz rá újra és meglátod! :K
    De lehet én nem látok jól, melyek lennének az ugyanazon verziók? Az, hogy ugyanazon DE-vel ismétlődnek, az teljesen normális, de ezek nem ugyanazon core-ra húzott verziók ám.

Nem is jó, ha figyelmetlen vagy és egy PC-re/notebookra mondjuk alábbiak közül töltesz le valamit:

Mivel nem szeretsz az oldal aljára sem görgetni, javaslom megnézni a weboldal felső karéját is!

Új hozzászólás Aktív témák