-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #85268 üzenetére
Tibikomám! Titkos ikred/lelkitársad van, sose gondoltam volna...ill reménykedtem, hogy mégse lehet ilyen!
Ezeken en mar tulvagyok, csak neha fejtegetem a mondandomat, es akkor is nagyon szep kontosbe bujtatva.
Fura is lenne, ha nem lennél tól ezeken, tekintve a novelláskötetnyi blogjaidat, amik ezzel a témával foglalkoznak!
Én megintcsak nem értem a problémát....ha annyira megkövesedett a Windows és programjai használata, akkor azt kell használni, csak azért Linuxra rápróbálni, hogy a Linuxusereket lehessen bactatni....
(#85267) Kence Fice
Már rég nem szállok bele ilyen értelmetlen vitákba....akinek nem tetszik a Linux, ne használja, ennyi.
Ráadásul jön az újabb meglepetés, hogy az oldalon többször is szerepel ugyan az a verzió, megint jön az elbizonytalanodás, hogy vajon mi a különbség közöttük, melyik az igazi a látszólag egyformák között.
Ebben azért segítek kicsit, épp láttam az új Manjaro oldalt és bizony el kell olvasni, amit látsz, sajna az informatika nyelve az angol, ez se tetszik neked, de ez van. Szóval nem ugyanazon verziók ismétlődnek ott, ha nem csak írni szeretsz, hanem olvasni is, nézz rá újra és meglátod!
De lehet én nem látok jól, melyek lennének az ugyanazon verziók? Az, hogy ugyanazon DE-vel ismétlődnek, az teljesen normális, de ezek nem ugyanazon core-ra húzott verziók ám.Nem is jó, ha figyelmetlen vagy és egy PC-re/notebookra mondjuk alábbiak közül töltesz le valamit:
Mivel nem szeretsz az oldal aljára sem görgetni, javaslom megnézni a weboldal felső karéját is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest