Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #77732 üzenetére

Idézné magamat:
    Lubuntut sosem használam, azt se tudom milyen DE van mögötte.

vagyis elmondtam hogy valóban teljesen tök vagyok hozzá, de a képek talán segítenek hogyan, mit keressen.
    Én eddig, a Win2000 óta és az összes linux óta, amik voltak kde, xfce, cinna, gnome, meg a fene tudja milyen DE, nem láttam olyat hogy rákeresve dpi, vagy skálázás, vagy betű, font méret, ne tudtam volna megoldani a nagyítást.
    Ha rosszat szóltam, és Lubuntun nincs DE, akkor elnézést, de akkor hogyan működik guin? Sose próbáltam, szerintem nem is fogom, tényleg nem tudom milyen ez a Lubuntu.
    Én is Ubuntuzok, nem Manjarozok, Kubuntu van nekem.

Nem vagy lekeverve :) De régen hallottam ezt, utoljára 30 éve hangosítottam zenekarokat, ott le lett keverve ha roszul szólt. De te nem.

"Sajnos nem tudom azt sem mondani, hogy Mint Cinnamon felrakása esetén a Mint topikban tudunk segíteni, mert nem tudjuk, mik az alapvető hardverek a kolléga gépében."

A hardvernek hogyan van köze a betűk nagyításához?
    de leírta, bár pongyolán,
    " i5 760 4 magos cpu egy gigabyte 1156 lapban. Félgépet cseréltem, ssd-t ráakasztottam, boot, voálá, működik"

Vagyis csak átette az ssd-t, ezért maradt meg az előző, valóban gyengusz gépéből a Lubuntu. Lightweight, utánanéztem, bebebeee :)
    Az I5 szerintem bármit elvisz.

Ha hülyeségeket írkáltam, bocsánat. Lubuntu... csak ki kéne próbálnom.

Új hozzászólás Aktív témák