- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Logitech szerviz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
A verified flatpak az egvilagon semmilyen biztonsagot nem ad, mert artalmas kod kesobb is belekerulhet az appba, hiaba egy a fejleszto es a koder.
Az összes repó, csomag, minden alá van írva, abba biztosan nem nyúlkál bele senki.
A usernek pedig nem olyan szoftvert kell adni, amirol reklamozzuk, hogy secure es kozben egy mozdulattal megsemmisitheto a vedelmi vonala, hanem olyat, ami tenylegesen biztonsagos.
Szerintem olyan nincs, hogy a kényelem és a biztonság ne mennének egymás rovására. Eleve nehéz azt definiálni, hogy mi a biztonság, és mi a biztonságos. Legfeljebb elvárható biztonságról lehet beszélni, ebből a szempontból a Flatpak szerintem jól működik. Ő a technikai felételeket biztosítja hozzá, azt, hogy ha pl. letiltod a hozzáférést a /home-hoz, akkor ahhoz nem fog hozzáférni. És én meg arra utalok vissza, hogy ezt ilyen könnyen nem tudod megtenni hagyományos csomagkezeléssel.
Egyébként minden védelmi vonal megsemmisíthető, ha a user elég ügyes hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest