- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dr. Akula #39 üzenetére
Lehet népszerű, aztán azt a keveset is, amit legyártanak azt elkapkodják
1300 dodó az tényleg kb. 550-600k kéne legyen magyarisztánban, ha jól emlékszem az Asus Oled volt itt Prohardveres monitor teszten.
Ma láttam Monitor Unboxeden, kijött az Asusra új firmware is, Dolby Vision javítással pölö.
-
-
válasz
Celithrandi #28 üzenetére
Én az értelmes vitát ott elengedtem, ahol azt kezdted taglalni, hogy az LG megtartja a jobb paneljeit, és a többieknek adja a selejtet. Ha ez lenne a helyzet, olyan pert kapna a nyakába, hogy a cég részvényei (még jobban) mélyrepülnének.
Másrészt az LG display overall teljesítménye a cég részvényeinek az árfolyamán is meglátszik. És én az LG kritikát annak ellenére mondtam, hogy én is WOLED (azaz LG) panelt használok, de pár év múlva simán QD-OLED lesz, mert nem fanboy márkát veszek, hanem adott pillanatban ár-teljesítményben egy optimális high-end választást. -
-
-
Félreértés ne essék, én nem a WOLEDet szidom, mert nekem az van most monitornak (Asus PG27AQDM), de úgy érzem az LG által kidobott WOLEDek nem túl erősek még a WOLEDen belül sem (ezért vettem az Asust...), és mellé itt vannak a QD-OLED monitorok is a Samsung és a többi gyártó által.
Mondjuk ezzel az oled monitorral most jó vagyok 3 évig... utána meglátjuk
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Munka, esti játék vagy esport: az LG OLED kijelzője a gyártó ígérete szerint minden területen megállja a helyét.
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest