- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathcrow42
aktív tag
válasz Dr. Akula #39 üzenetére
Lehet népszerű, aztán azt a keveset is, amit legyártanak azt elkapkodják
1300 dodó az tényleg kb. 550-600k kéne legyen magyarisztánban, ha jól emlékszem az Asus Oled volt itt Prohardveres monitor teszten.
Ma láttam Monitor Unboxeden, kijött az Asusra új firmware is, Dolby Vision javítással pölö.
[ Szerkesztve ]
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
deathcrow42
aktív tag
válasz Celithrandi #28 üzenetére
Én az értelmes vitát ott elengedtem, ahol azt kezdted taglalni, hogy az LG megtartja a jobb paneljeit, és a többieknek adja a selejtet. Ha ez lenne a helyzet, olyan pert kapna a nyakába, hogy a cég részvényei (még jobban) mélyrepülnének.
Másrészt az LG display overall teljesítménye a cég részvényeinek az árfolyamán is meglátszik. És én az LG kritikát annak ellenére mondtam, hogy én is WOLED (azaz LG) panelt használok, de pár év múlva simán QD-OLED lesz, mert nem fanboy márkát veszek, hanem adott pillanatban ár-teljesítményben egy optimális high-end választást.Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
deathcrow42
aktív tag
Félreértés ne essék, én nem a WOLEDet szidom, mert nekem az van most monitornak (Asus PG27AQDM), de úgy érzem az LG által kidobott WOLEDek nem túl erősek még a WOLEDen belül sem (ezért vettem az Asust...), és mellé itt vannak a QD-OLED monitorok is a Samsung és a többi gyártó által.
Mondjuk ezzel az oled monitorral most jó vagyok 3 évig... utána meglátjuk
[ Szerkesztve ]
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Külső monitor új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest