- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Nagyon fontos lenne egy új monitor mivel a W2220P IPS Monitorom tönkre ment,és a helyére szeretnék egy másikat szerezni.Max keretem 80ezer FT ha tudtok jobb alternatívát ár érték arányban a legjobbat megköszönném.Jelenleg kinézet monitorok.LG W2363V-WF ,vagy W2220P IPS Monitor ami tönkrement nagyon jó volt,vagy Green GL-TG241W 24 ips,vagy SAMSUNG XL2370.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem sőt több isMost szeretnék venni egy jó LCD monitort.Kíváncsi lennék bizonyos dolgokra pl:kép minőség terén mert inkább játszok mindenfélével minden evő vagyok kocka gamer FPS Stratégia Simulator stb,stb,és ehhez kéne egy ideális monitor plusz filmeket is nézek meg netezek mint most isKülönbségek re lennék elösszőr is kíváncsi.Led es monitor,ips,sima tn paneles között melyik a nyerő számomra ez a nagy kérdésem mert annyi féle van már led es pl még új is számomra,de ez is érdekelne.Maximum keretem amit jelenleg bele tudok fektetni Max 80ezer FT.Amit néztem monitort milyen vagy ha tudtok ár teljesítmény arányban jobbat nemgond ha nem LG megköszönném.Jelenlegi kiszemelte monitor.LG W2220p
Most nekem egy BenqG2220HDA monitorom van amit elpasszolok és a helyére raknék valami oda illőbbet mert nem felelt meg a sima D-sub bemenete miatt, meg sorolhatnám még tovább még miben,de hagyok helyet mindenkinekMinden értékes segítséget előre is köszönök.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (34BQ77QC-B) WQHD (beépitett kamera) gamer monitor ! AKCIÓ!
- LG (40WP95C-W) 40" 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!