-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz404
csendes tag
Ma végre megvettem az Euronicsban a 42LM3450-est. Eddig tetszik, érdemes volt lecserélnem a tavaly vett 32LK450-t. Főleg a nagyobb átmérő és persze a 3D. Apropó nektek tetszik a 2D ből 3D-re konvertálás? Nekem nem jött be sajnos. Sokkal jobb egy 3D-s filmet nézni mint egy felkonvertáltat. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
-
Faresz404
csendes tag
Bocsánat, hogy beleszólok de :
"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.” (A 3D képélesség tesztelésének részleteit lásd a 2. oldalon)
- A kiterjedt laboratóriumi mérések és a két 3D TV technológia vizuális összehasonlító tesztje alapján a DisplayMate úgy találta, hogy a passzív szemüveggel nézhető TV-k lényegesen és bizonyíthatóan jobb 3D képalkotást, 3D kontrasztot, 3D mélységérzetet, jobb 3D képélességet, összességében jobb 3D képminőség, magával ragadóbb és valóságosabb 3D képet nyújtanak, ami mentes a 3D szellemképtől, átlátástól és villódzástól."
Ezt a tesztet egy ismerősöm ajánlotta.
Bővebben: http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=7469Jómagam is épp vásárlás előtt állok ( 42LM3450 ) de én kitartottam a passzív képalkotás mellett. A cikket később olvastam min ahogy eldöntöttem mit fogok venni.
Meg vagyok elégedve a mostani 32LK450-el de a 3D nagyon felpiszkálta a fantáziám.A tesztről az a véleményem, hogy lehet akár elfogult is. Ezt inkább érdekességként írtam le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest