Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Faresz404

csendes tag

Ma végre megvettem az Euronicsban a 42LM3450-est. Eddig tetszik, érdemes volt lecserélnem a tavaly vett 32LK450-t. Főleg a nagyobb átmérő és persze a 3D. Apropó nektek tetszik a 2D ből 3D-re konvertálás? Nekem nem jött be sajnos. Sokkal jobb egy 3D-s filmet nézni mint egy felkonvertáltat. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

• Faresz404

csendes tag

válasz xabee #16399 üzenetére

Bocsánat, hogy beleszólok de :

"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.” (A 3D képélesség tesztelésének részleteit lásd a 2. oldalon)

- A kiterjedt laboratóriumi mérések és a két 3D TV technológia vizuális összehasonlító tesztje alapján a DisplayMate úgy találta, hogy a passzív szemüveggel nézhető TV-k lényegesen és bizonyíthatóan jobb 3D képalkotást, 3D kontrasztot, 3D mélységérzetet, jobb 3D képélességet, összességében jobb 3D képminőség, magával ragadóbb és valóságosabb 3D képet nyújtanak, ami mentes a 3D szellemképtől, átlátástól és villódzástól."
    Ezt a tesztet egy ismerősöm ajánlotta.
    Bővebben: http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=7469

Jómagam is épp vásárlás előtt állok ( 42LM3450 ) de én kitartottam a passzív képalkotás mellett. A cikket később olvastam min ahogy eldöntöttem mit fogok venni.
    Meg vagyok elégedve a mostani 32LK450-el de a 3D nagyon felpiszkálta a fantáziám. :DD

A tesztről az a véleményem, hogy lehet akár elfogult is. Ezt inkább érdekességként írtam le.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák