- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Alexa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilor14
tag
Sziasztok!
Most vettem észre,hogy ha hangosabban hallgatom a TV-t akkor berezonál egy kicsit, olvastam, hogy másoknak is volt ilyen gond, de már jó 1 éves lesz lassan a TV-m, szerintetek mit lehetne tenni, hogy megszüntessem a problémát? Kábel TV-s adásnál nem szokott előjönni a probléma csak akkor, ha az XBOX megy vagy filmet nézek gépről TV-re kötve, valószínűleg a mély hangok miatt! Mit kellene tennem? (LG LM620S)
Előre is köszi!#41135: Jó itt is látni Tirexi!
[ Szerkesztve ]
-
ilor14
tag
válasz ilor14 #23422 üzenetére
(Elnézést a többszöri hsz-ért)
Megvan mi volt a probléma! A 3D mélység 20-on volt és nem szokott hozzá a szemem! De most kisebbre állítva pompás a 3D, már csak az a probléma,hogy fent is meg lent is van 1 6-7 cm vastag fekete csík, nem tudjátok,hogy lehetne megszüntetni? -
ilor14
tag
válasz #16729600 #23397 üzenetére
HD 7950 flex with boost Ennek elégnek kellene lennie! 3D-s Harry Potter lenne az a Deathly Hallows 2. része Half SBS! Vagy mondd el,hogy kéne lejátszani,mert úgy csinálom,hogy elindítom a filmet, monitor kikapcsol tv-re átmegyek, 3D be és akkor ilyen a kép! Olyan 4-5 centire van a két kép egymástól az olyan 1 centi helyett!
[ Szerkesztve ]
-
ilor14
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy mivel kellene lejátszani egy 3D-s filmet úgy,hogy a géphez van kötve a TV és a tv-n nézném? A filmet elindítom VLC-vel a távirányítón megnyomom a 3D gombot kiválasztom,hogy olyan képből legyen 3D,hogy egymás mellett van a kép,megnézem szemüvegben és nem jó a 3D Túl távol van a kép és nincs is 3D hatása! Valaki tud segíteni mit kellene csinálni vagy valami? -
ilor14
tag
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy LG 42LM620S-t, eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Nagyon szép tv és nagy, a képe szép a 3D is nagyon jó! Xbox-hoz vettem és ott is jól funkcionál! A PCDreamshoptól vettem. Kedden rendeltem és péntekre kértem, azt mondták, hogy nem jó majd csak jövőhét péntekre hozzák, ehelyett hozták ma, kedden Ez pozitív csalódás volt. Ma reggel 11 fele hozta az "egyén" a TV-t, ilyen rendes szállítót még nem láttam! Nagyon udvarias és rendes volt. Közvetlen módon beszélt velünk, nem volt tolakodó és nem rögtön a pénzt kérte. Beüzemeltette a TV-t és megmutatott néhány dolgot, hogy mit hogy kell. Megmutatta, hogy milyen a 3D hogy kell bekapcsolni stb. Hozott egy pendrive-t is amin megmutatta, hogy milyen a Full HD tartalom és egyebek. Elmondta, hogy, ha bármi baj lesz csak szóljunk nekik és segítenek. 4 DB szemüveget adtak a tv-hez és az ajándék 3 kábel is jó .
Ha rendeltek TV-t én ajánlani merem, hogy a PCDreamshoptól rendeljétek, mert nagyon megbízható cég és a futár is nagyon udvarias és rendes volt -
ilor14
tag
Valaki letudná írni,hogy mi található egy LG 42LM660 dobozában? Kell külön sínt venni,hogy a falra szereljem vagy adnak hozzá?
-
ilor14
tag
Szerintetek milyen fali konzol kellene egy 42LM660S-hez? Melyik a legjobb szerintetek vagy milyet ajánlanátok? (nem olvastam visszafelé,ha kérdezték,nincs időm most)
-
ilor14
tag
Nem tudtok valakit aki olcsón adna el uj 42lm660s-t? Esetleg áfa nélkül? A lényeg hogy kb 150k környékén?
-
ilor14
tag
Az lm620S az teljesen ugyanolyan,mint az lm660s és csak az extrákban tér el? Vagy tudásban is eltérnek? Megéri várni az lm660ra vagy az lm620 is van olyan jo csak a magic remote,beépitett wifi nélkül?
-
ilor14
tag
És az LM570S hány hz-es?
-
ilor14
tag
És az LG LM570S az valódi 100hz-es?
-
ilor14
tag
Valaki megtudná mondani,hogy a 42LM615-nek és az 42LS570S-nek mekkora az input lagja?
-
ilor14
tag
válasz Azurooandrew #12946 üzenetére
Amúgy szerintetek netről rendelni jobb vagy a közelből venni tv-t?
Békés megyei vagyok és Budapestről venném akkor szervíznél gond lenne elvinni a tévét vagy valami? Vagy esetleg erre is belehetne adni szervízbe a tv-t? -
ilor14
tag
Mit gondoltok az LG 42LM3400 szerintetek jó?
-
ilor14
tag
Valaki tudna segíteni? Mit gondoltok az LG 42LM3400-ről? Szerintetek jó tv,megéri-e az árát, előnyök,hátrányok?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Amazon Alexa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest