Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vyce21
tag
válasz NagyonTitok #85549 üzenetére
Az 1. megoldás szerintem sem működik!
A 2. Talán.
A 3. Megoldás viszont biztos működik! Teszteltem! Annyi a hátránya a dolognak, hogy így a tv-vel nem lehet állítani a hangerőt! Így ez annak jó, akinek az erősítőhőz, házimozihoz van távirányítója!
Egyébként magyarországon nem érdemes megvenni mert drága. Én eBay -ről rendeltem, tökéletesen működik4. Megoldásként pedig érdemes kihasználni a Bluetootht!
Ezt sem igazán ajánlom Magyarországon megvenni, de aki nem szeret várni, az megrendelheti innen.
De akinek nem sürgős ez is tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
sabrinho
tag
válasz NagyonTitok #85553 üzenetére
Nem kell ehhez elektroműszerésznek lenni.
Az 1. válaszod konkrétan nem működik, megvetetnél valamit feleslegesen a delikvenssel.
A 3. távolról értelmezhető értékelhető segítségként, de szakértelem nélkül szinte kibogozhatatlan, mit akarsz közölni.
Az önmérséklet néha jobb az ilyen fórumokon, mint a félrevezető "segítség" nyújtása... -
NagyonTitok
tag
4. Veszel egy bluetooth adaptert (10-15000 Ft), s abba dugod a jackes fejhallgatót. Ez pl. azért is volna ez jó, mert akkor nem a tv-nél kellene matatni. Igaz, ez a legköltségesebb megoldás.
sabrinho: [/B] "Oprikai kimenetből analóg jelet (jackra) DAC-cal lehet csinálni. Olcsó és a tv szintjéhez megfelelő megoldás: http://fiio.hu/index.php/frontpage/d-a-atalakito-dac/fiio-d03k-taishan-d-a-atalakito-detail
ehhez már csak a jack átalakító kell."
A 3. javaslatomnak pont hasonló volt az elmélete, csak nem találtam olyan átalakítót, aminek a bemeneti jele optikai, a kimeneti pedig jack. Nem vagyok elektroműszerész. Majd akkor legközelebb az írom a kérdezőnek: "Ott a Google, keresd ki magad!"[ Szerkesztve ]
Never ever drink and drive!
-
sabrinho
tag
"A 3,5 mm -es kimenetet sajna már évek óta egyre több gyártó szándékosan kihagyja. Annak ellenére, hogy még a csúcskategóriás fejhallgatók közt is bőven akad jack dugós (pl.:Sennheiser HD-800 ). Röhej, de ez van."
Nem tudom mit értesz "csúcskategóriás" alatt, de ha minőségi zenehallgatásra alkalmas fülest, akkor ott nem bőven akad, hanem csak jack dugós van. A bluetooth szabvány (jelenleg) nem képes megfelelő minőségű jeltovábbításra zenehallgatáshoz.
"Kábeles megoldás esetén 3 megoldási lehetőséget ajánlanék:
1., optikai kimenetet egyből jackre (kb. 300 Ft (még nem láttam ilyet )"
Nem csoda. Az optikain digitális jel jön, a fülhallgató meg analógot fogad. Léteznek ilyen átalakítók, de nem a füles optikaira kötésére szolgálnak, hanem a nem túl elterjedt jack rendszerű optikai jel közlésre átalakításra.
http://www.argep.hu/trend/TOSL/Toslink-jack.html"2., RC kimenetet alakítod jackre (kb. 800 Ft)"
Ez működik.
"3., optikai kimenetet RC-re, s azt jackre (kb 9000 Ft) Ez lényegében a 2.,, csavarása, ha vmiért mindenképp a tv optikai kimenetére akarnál csatlakozni. Ilynekor szükséges egy átalakító+a korábban említett adapter.
Ez egészen zavaros, meg nem is igaz."Oprikai kimenetből analóg jelet (jackra) DAC-cal lehet csinálni. Olcsó és a tv szintjéhez megfelelő megoldás:
http://fiio.hu/index.php/frontpage/d-a-atalakito-dac/fiio-d03k-taishan-d-a-atalakito-detail
ehhez már csak a jack átalakító kell.[ Szerkesztve ]
-
ga_-bor
tag
válasz NagyonTitok #85504 üzenetére
3 fajta van:
- philips tévék tudják by default
- van ami egy lejátszóról kapott jelet kép jelét átlgolja és úgy azt a színt jeleníti meg, drága, meg ki kell neki vezetni a jelet, macerás
- sima, távkapcsolós, én ezt vettem 2300kb ft volt, jól működik, kellemes hátteret ad a tv szekrénynek. -
boost
addikt
válasz NagyonTitok #85499 üzenetére
jaj, akkor ez nem "követi" a TVn látható kép szineit magától?
-
kbyte1024
veterán
válasz NagyonTitok #85496 üzenetére
na ja úgy nem so értelme van
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
válasz NagyonTitok #85492 üzenetére
Az Erzsébet krt-i üzletekből én hoztam el az uccso A jelzésűt kb 3napja.
-
kbyte1024
veterán
válasz NagyonTitok #85488 üzenetére
2 fajta van a magic remote-ból. az A végződésű a "UJxxxxx"tévékhez van. Aminél nics A a végén a típusszámnak az jó a regebbiekhez.Én is megszívtam 3napja cseréltem i az Edigitálnál
-
kisÁdi
aktív tag
válasz NagyonTitok #85473 üzenetére
Szia!
Ezek közül, ha a keret engedi, akkor a 6517 vagy 670V, mindegy hiszen csak a talpuk más. A 701V meg csupán apróságokban tér el, mint pl: hangrendszer, jár hozzá magic remote. Én 701V-t vettem a napokban, nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.