Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Igen, az arakat veletlenul felcsereltem (nem tudtam mar szerkeszteni), de a tobb dimming zona miatt kerul a duplajaba? Es igen, ez mar oled arban megy... nem is ertem. Kis felarat kifeztnek, de ez irrealis.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
bghistvan
senior tag
Igazad van, most hogy jobban utánaolvastam, látom, hogy valóban a QNED szériát 86tól felfelé vette át a helyét a régebbi sk/sm szériáknak ...kb ugyanazon a szinten vannak, viszont a rtings Side by Side funkcióját használva csak a QNED85 - t tudom beállítani sajnos....... Vajon az is megfelelhet a 86os szériának?
[ Szerkesztve ]
-
Jackie_Chan
senior tag
Akkor ha jól értem amit mondasz nem rossz vétel és ennyi pénzért nem nagyon van jobb alternatíva!?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Maksifül
senior tag
Köszönöm!
A C1 és C2 között mik a jelentős különbségek? Ha jól tudom, a C1 még nem EVO paneles, de ezek kívül vannak jelentős eltérések a két készülék között?
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.