Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz huncutka1029 #8770 üzenetére

    Nem egyszerre voltak ám ezek a dolgok, a táv meg a HTPC már egy ideje megvolt, csak a "régi" (4 éves körüli volt, relatív) 32-es LCD-t cseréltük le. ;)

    Ha nem lett volna egyébként filmezős gép, akkor én is az okos verziót erőltettem volna - majd később rájöttem volna, hogy kár volt. :D Mondom ezt azért, mert bár itt ugye van egy teljes értékű PC, böngészővel, fittyfülével, de mégsem használom igazából filmnézésen kívül másra. Így igazából a tv okos részét sem értékelném kellőképpen.
    Anno PlayOn-on volt, mint médialejátszó, de kinőttem - némely formátumot nem támogatta, lassúcska volt, stb., így jött a HTPC mint olyan. Ma már nem is vennék semmi ilyesmit, még az etalon Dune-t sem, mert egy PC tudását egyik lejátszó sem übereli, főleg XBMC-vel. :K

    Szóval nagyon át kell gondolni ha az ember új tévét vesz, hogy valóban érdemes-e a drágábbat megvenni, és valóban szükséges-e az a sok marketing plusz. :K Persze valakinek igen, és én is benyelek ám sok maszlagot, mert techbuzi vagyok. :DDD De ha szorít a tárca, akkor nem árt átgondolni mi merre hogyan.
    Én most ezzel az összeállítással megtaláltam azt a felállást, amivel élmény a filmnézés, és bár a 3D-től sem vagyok kifejezetten elájulva, +30-at megért.
    DE csak mert techbuzi vagyok. :D

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák