Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-05-30 00:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
RazoR
veterán
Holnap újra twitch drop!
The round 6 of the Twitch Drops event, set to begin on May 24th at 00:00 UTC+0! We will be distributing 80,000 Non-Steam Key in the round 6 event!
[Corresponding Time Zone] EST: May 23nd, 8pm; CET: May 24th, 1am.Nálunk akkor ez hány órai kezdés?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vaakuum
addikt
-
Hauptmann
veterán
-
Garsza
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Garsza
veterán
Helló! Meddig tart a beta teszt? Lehet még kulcsot szerezni?
-
herion
tag
-
BRABUS113
aktív tag
-
Hauptmann
veterán
-
herion
tag
feltételezem amíg el nem fogy a mostani kulcskészlet. Azt mondják, amint megvan, le kell hívni a twitch raktárból, mert ha elfogy, utána már nem engedi lehívni, hiába lett meg.
#34Hauptmann elvileg 24-48 óra is lehet, mire engedélyezik. Részleteket én sem tudok, várok, hátha jön valami email. feltételezem, hogy azt küldenek. Vagy aki így szerezte, annak hogy volt?
Másik topikban írta valaki, hogy 1 nap volt. Nekem 1 óra után már jött az email, hogy játszhatok. Havernak 4-5 óra után. Igaz ez az első kulcs osztásnál volt.
-
RazoR
veterán
feltételezem amíg el nem fogy a mostani kulcskészlet. Azt mondják, amint megvan, le kell hívni a twitch raktárból, mert ha elfogy, utána már nem engedi lehívni, hiába lett meg.
#34Hauptmann elvileg 24-48 óra is lehet, mire engedélyezik. Részleteket én sem tudok, várok, hátha jön valami email. feltételezem, hogy azt küldenek. Vagy aki így szerezte, annak hogy volt?
Na vége is....
Gondolom elfogytak a kulcsok -
vaakuum
addikt
-
RazoR
veterán
meddig tart ez a mostani? nemrég kezdtem, már 38%-nál jár a számláló
-
Hauptmann
veterán
-
boogie84
veterán
-
vaakuum
addikt
-
Hauptmann
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
vaakuum
addikt
-
herion
tag
Ne legyen némítva a lejátszó, és ne legyen lerakva asztalra a lap. Ezt asszem idén vezette be a twitch, hogy minimum 1%-on kell lennine a hangerőnek, és "muszáj" nézni különben nem számolja a százalékokat a dropnál.
-
boogie84
veterán
-
vaakuum
addikt
-
BRABUS113
aktív tag
-
vaakuum
addikt
HA csapattárs hátizsákjával jön ki valaki, akkor hiába rakott bele akármit, a végén a gép elveszi... gondolom a player ilyenkor kapja vissza a cuccát, ami a tarkovban kb. a biztosítás. Szóval itt konkrétan ki kell hozni a másik cuccait, hogy visszakaphassa. Mondjuk a hátizsák miatt én most épp buktam mindent, amit gyűjtögettem bele
, hiába raktam bele az enyémet is.Szerk: közben én is visszakaptam a cuccaimat, ami a csapattárs zsákjában volt, pont úgy, mintha nekem is kihozta volna valaki (items returned)
-
vaakuum
addikt
Még három napig tart a béta?
-
boogie84
veterán
-
RazoR
veterán
-
Hauptmann
veterán
Most lehet kulcsot szerezni twitch dropban.
Aztán lehet, benéztem, mindenesetre azt írja, hogy nézzek 1 óra twitchet, meglátjuk.
-
vaakuum
addikt
Ja, csapatban egy szál pisztollyal nem enged be, kell valami elsődleges fegyó. Meg úgy általában mindenért szól indítás előtt, hogy sérült vagy, éhes vagy, tényleg csak ennyi lőszerrel akarsz-e bemenni -> ez sokszor jó, ha benézte a player, és másik fajta lőszert rakott be, mint amit a fegyó eszik.
A csapattagokat is jelöli a játék fejük fölött, meg hogy hol vannak a távolba vagy az épületben, így a TK-t nagyon kell akarni, mert elég egyértelmű ki kivel van.
Térkép is van, az is jelöli a társakat is. Képernyő tetején iránytű, a kijelölt pont irányát is mutatja... -
vaakuum
addikt
Nagyjából igen. Minden további infó a jelenlegi állapot szerinti tapasztalatom, később lehet módosítanak rajta:
Jellemzően a gyűjtögethető bizbaszok is 97 százalékban egyeznek, de jelenleg csak tradereknél lehet őket felhasználni itemek vásárlására. Lehet magasabb szintű küldik is kérnek ezt-azt, de még csak lvl1x vagyok. Bázisfejlesztés nincs. Lőszerből nincs annyi féle, de nincs is értelme. Az éhezés/szomjazás alapból értelmetlen (eddig még soha nem kellett enni vagy inni raid közben, max néha véletlen rányomtam megszokásból, hogy adjon xp-t ...de nem ad), karakterskillek sincsenek. A grafika nyilván nem ue5, de vállalható, nekem 4k-ban minden maxon 70-110 fps között mozog.
Most két map elérhető, az egyik a farm, az olyan shoreline szerű, a másik meg lighthouse/forest keverék.
Annyi előnye van, hogy nem kell órákig várni, mire indít egy mapot. Scaveket scavként is lehet lőni, csak az adott területen lőnek vissza, odébbmész, azok már nem aggróznak.ú
Árakkal kicsit gondban vagyok, eddig mindent is gyűjtöttem és adtam el, de úgy tűnik, armor fogy a legjobban, azt érdemes kihozni inkább a sok kis egyslotos semmi helyett. Meg lila/arany cuccot, az biztosan nehezebben található. Stash már most tele van, de a lőszereket, meg úgy mindent jellemzően külön tárolom. Jelenleg hátizsákból is csak 3-at lehet egymásba pakolni, a riget meg fel lehet tekerni, kisebb helyet foglal. Jók lennének a rendszerező ládák, de szerintem az még nincs semmilyen.
Jelen ismereteim alapján eszembe nem jutnak összege kiadni már a tarkovért, inkább megvárnám ezt. Csalók lehet majd itt is lesznek, (eddig érzésre egyel sem találkoztam) de itt kevésbé lesz zavaró, mint egy olyanban, ahol egy rakás lóvét kiadott rá az ember. Persze olyan itt is előfordul, hogy sörétessel 5 méterről arcon lövöm 4-5-ször, fröcsög a vére, aztán a miután meghaltam, nézhetem, hogy alig sebeztem rá, fejét nem is érte találat, de ez a tarkovban is megvan/volt, amikor még játszottam vele.Ja, csapatban egy szál pisztollyal nem enged be, kell valami elsődleges fegyó. Meg úgy általában mindenért szól indítás előtt, hogy sérült vagy, éhes vagy, tényleg csak ennyi lőszerrel akarsz-e bemenni -> ez sokszor jó, ha benézte a player, és másik fajta lőszert rakott be, mint amit a fegyó eszik.
-
vaakuum
addikt
Nagyjából igen. Minden további infó a jelenlegi állapot szerinti tapasztalatom, később lehet módosítanak rajta:
Jellemzően a gyűjtögethető bizbaszok is 97 százalékban egyeznek, de jelenleg csak tradereknél lehet őket felhasználni itemek vásárlására. Lehet magasabb szintű küldik is kérnek ezt-azt, de még csak lvl1x vagyok. Bázisfejlesztés nincs. Lőszerből nincs annyi féle, de nincs is értelme. Az éhezés/szomjazás alapból értelmetlen (eddig még soha nem kellett enni vagy inni raid közben, max néha véletlen rányomtam megszokásból, hogy adjon xp-t ...de nem ad), karakterskillek sincsenek. A grafika nyilván nem ue5, de vállalható, nekem 4k-ban minden maxon 70-110 fps között mozog.
Most két map elérhető, az egyik a farm, az olyan shoreline szerű, a másik meg lighthouse/forest keverék.
Annyi előnye van, hogy nem kell órákig várni, mire indít egy mapot. Scaveket scavként is lehet lőni, csak az adott területen lőnek vissza, odébbmész, azok már nem aggróznak.ú
Árakkal kicsit gondban vagyok, eddig mindent is gyűjtöttem és adtam el, de úgy tűnik, armor fogy a legjobban, azt érdemes kihozni inkább a sok kis egyslotos semmi helyett. Meg lila/arany cuccot, az biztosan nehezebben található. Stash már most tele van, de a lőszereket, meg úgy mindent jellemzően külön tárolom. Jelenleg hátizsákból is csak 3-at lehet egymásba pakolni, a riget meg fel lehet tekerni, kisebb helyet foglal. Jók lennének a rendszerező ládák, de szerintem az még nincs semmilyen.
Jelen ismereteim alapján eszembe nem jutnak összege kiadni már a tarkovért, inkább megvárnám ezt. Csalók lehet majd itt is lesznek, (eddig érzésre egyel sem találkoztam) de itt kevésbé lesz zavaró, mint egy olyanban, ahol egy rakás lóvét kiadott rá az ember. Persze olyan itt is előfordul, hogy sörétessel 5 méterről arcon lövöm 4-5-ször, fröcsög a vére, aztán a miután meghaltam, nézhetem, hogy alig sebeztem rá, fejét nem is érte találat, de ez a tarkovban is megvan/volt, amikor még játszottam vele. -
Hauptmann
veterán
Akkor ez lényegében egy az egyben Tarkov, csak más pályákon?
-
pRoject22
addikt
Én jelenleg egyedül vagyok, viszont 21h körül nekem már későn van játszani, inkább késő délután kora este a jó nekem

-
rolio1
tag
-
vaakuum
addikt
Scavként a többi scav lelövése itt is valami hátránynal jár, vagy büntetés náélküli szabadrablás van? Még nem próbáltam.
-
pRoject22
addikt
Full Tarkov klón, de nekem is jobban bejön mint a Gray Zone. Optimalizáltság és játékmenet téren is tetszetősebb. Tegnap toltam vele pár órát (egyébként nekem nem kellett várni 1 napot hogy játszhassak, a kulcs igénylése után fél órával már jött is a mail, hogy mehet a móka) holnap délután haverral nyomni fogjuk megint.
Nemsokára, hajnali kettőtől újra lehet twitchen kulcsokat behúzni
Csatlakoznék hozzátok ha még játszotok

-
pandras83
őstag
Ha nem lesz régiózár a szervereken akkor ennek is RIP mint a Tarkovnak. Bár az ingyenesség okán lehet h nem lesz olyan érdekes csalni.
-
vaakuum
addikt
Itt van értelme azt a sok kis bizbazt gyűjtögetni, amit a tarkóban rendszerint le kell adni, vagy építéshez kell felhasználni? Vagy mehet minden a vendornak?
-
herion
tag
Full Tarkov klón, de nekem is jobban bejön mint a Gray Zone. Optimalizáltság és játékmenet téren is tetszetősebb. Tegnap toltam vele pár órát (egyébként nekem nem kellett várni 1 napot hogy játszhassak, a kulcs igénylése után fél órával már jött is a mail, hogy mehet a móka) holnap délután haverral nyomni fogjuk megint.
Nemsokára, hajnali kettőtől újra lehet twitchen kulcsokat behúzni
-
vaakuum
addikt
írtam privátot
válaszoltam, köszönöm! -
DiamondBack
senior tag
-
pRoject22
addikt
Engem ez már most jobban leköt mint a Gray Zone, szerintem sokkal játszhatóbb és komplettebb
-
vaakuum
addikt
Béta tesztbe lépett az Escape from Tarkov babérjaira törő Arena Breakout: Infinite, ez a mobilos változat némileg fejlesztett PC portja.
További infó a hivatalos weboldalon.

Sajnos úgy tűnik, lecsúsztam a kódosztásról, mire észbekaptam, már el is fogyott mind. Ettől függetlenül várom a következő lehetőséget, mert a tarkovot már vagy egy bő éve nem is indítottam el. addig maradnaka bétatesztbn készült videók. -
DiamondBack
senior tag
Béta tesztbe lépett az Escape from Tarkov babérjaira törő Arena Breakout: Infinite, ez a mobilos változat némileg fejlesztett PC portja.
tárgytalan
De itt hagyom hogy visszataláljak.
-
pRoject22
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
X
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Temu
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe 7300/6000 MB/s - 3db
- ÚJ! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz HUN
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 256,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 284 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8940HX, RTX 5070
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

, hiába raktam bele az enyémet is.
válaszoltam, köszönöm!