- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
Sziasztok,
Van egy lg 55LB730V tv-m és ma az alábbi képeken látható hibajelenséget vettem észre rajta. A tv képernyőjén felületi sérülés nincsen és nem is pixelhibának tűnik. Mitől lehet ez? Látot már valaki ilyet? Esetleg elengedett benne valaim ragasztó? Alul a képrenyő alján több helyen is vannak ilyen foltok de ezek láthatóak a legjobban ha világos a kép. -
impact2
tag
válasz Diamond500 #80849 üzenetére
Szia.
Itt van egy link a legutolsó változatra. -
Teasers
tag
Sziasztok. Milyen külső hddt ajánlotok LG 42lm620s típusú TVhez? Filmezéshez. Jelenlegi adata hv620, de ezen szaggatnak a 720p filmek is. Köszi
-
hcs57
őstag
Decemberben már letöltöttem a 05.05.35 fw-t a 42LB671v-re... most nézem 2017.02.08-i dátummal ugyanez a fw van kint.. mi ez? [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Teasers #80853 üzenetére
Ha jól látom, ez egy USB 3.0-ás HDD, szóval nem valószínű, hogy akár 4k-s videok esetén is gyenge láncszem lenne.
Ami talán okozhatja a szaggatást, ha a video kódolása valami olyan, amit nem szeret a TV, vagy esetleg a HDD nem kap elég tápot. Sajnos nem találtam meg a neten se a külső HDD teljesítményigényét, sem a TV USB portjának kimeneti teljesítményét.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
válasz tévelygő #80842 üzenetére
Ez egy kedvező áron vehető UHD-s belépőmodell(bár attól még megfelelhet a céljaidra), viszont már 4 magos procival van. A magasabb számozás felé haladva egyre jobbak a tévék, pl. 610, 620, 630. Ezekhez pedig már MR-t is lehetne használni: [link], mert elő vannak rá készítve.
lac14548 Nem sok eltérés van köztük. Itt nézd meg miket tudnak, vagy még a gyártó honlapján is, talán az utolsó a jobb. A harmadik régebbi, már kifutott széria.
CSAVI38 Nem hinném, hogy ragasztó van ott, de kérdezd inkább őket. -
Milka 78
nagyúr
válasz ConanCurry #80832 üzenetére
-
törölt tag
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Teasers #80858 üzenetére
Épp az a lényeg, hogy elvileg nem a HDD-nek kellene gondnak lennie. Nekem is van ADATA-s külső 2,5-es HDD-m és villámgyors. Persze USB 2.0-es portban már nem annyira, de bőven tudnia kellene azt a sebességet, amennyi akár egy 4k-s felbontású video lejátszásához kell. Ha veszel egy másik HDD-t, akkor könnyen lehet hogy semmivel sem jutsz előrébb.
Egy bizonyos fájl esetén akadozik a lejátszás, vagy mindegyikkel? Tesztelni kellene többféle FHD videoval.
Ha az USB port nem tud elég áramot adni és a TV-n van 2db USB port, akkor megoldás lehet egy USB 3.0-ás Y kábel és mindkét portba bedugni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
aktív tag
válasz #42007296 #80777 üzenetére
Bluetooth transmitter kell hozzá, de sajnos a technológia eleve olyan, hogy szinte biztosan lesz némi késés a hangban. Persze, ezek a tv-k már elég jók, és - ha jól tudom - be lehet állítani, hogy ne csússzon a hang. El kell érni, hogy a tv-ben pont ellenkező irányban legyen csúszás, mit a fülesben.
Az Avantree Priva II az egyik legjobb talán, amelyet találtam, de még nem győzött meg, hogy megvegyem, erre is volt panasz. -
ImI882
tag
Sziasztok!
Adott egy 8 hónapos LG 49uf851V.
1. 2017 januárjáig tökéletesen ment egy Samsung M3-al. Most azt csinálja mind három USB porton, hogy random módon 5-15 percenként leválasztja a merevlemezt filmnézés közben. Kipróbáltam, hogy más tévéken (LG, Samsung) mit csinál, de ott hiba nélkül megy a merevlemez.
2. Néha lefagy a tv, hang van, kép nincs. Ha megjelenítőt váltok oda-vissza, akkor rendbejön. Illetve lehet allergiás a feleségemre , mert 1 hónapban egyszer meg olyan a kép, minta extra nagy pixeles lenne és hiányoznának a színek. Kikapcs-bekapcs megoldja a problémát.
Találkozott valaki ilyen hibákkal ennél a típusnál?
köszi.
Meghagylak abban a tudatban, hogy neked van mindenben igazad! Így álltathatod magad abban a hitben, hogy igazoltad minden hamis és feltételezett állításodat!
-
törölt tag
Nem, már webos1 óta van, csak itt a kódkártya miatt nem jelenek meg a kis kép, ilyenkor 1 másikra léptetsz, vagyis rákattintasz a címre, és az elölnézetre, ekkor megjelenik a kép. Vagy akkor is, ha egy nem kódolt adásnál kapcsolsz át a GUIDE-ra(pl. U Tv, Credo Tv...)
xy2003 A videóban láttam, hogy a Webos3-nál már a listánál(LIST) is több műsort megjelenít előre, ha az info(i)-ra kattintasz. -
toby_as
tag
válasz Diamond500 #80849 üzenetére
Szia
http://webos-forums.ru/topic3157.htmlitt talalsz aktualis file-t, javaslok egy translate-t hasznalatat
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Teasers #80866 üzenetére
Az Y USB kábelt arra találták ki, hogy áthidalják az USB portok tápellátási limitációját. Egy átlagos USB 2.0 port 5V-on 500mA-t tud kiadni, ami bőven elég egy egérhez, billentyűzethez, pendrive-hoz, de mondjuk egy külső HDD-hez, vagy ODD-hez már nem mindig.
Van olyan megoldás, hogy külön 230V-os tápot adnak a magasabb energiaigényű USB eszközöknek és csak az adatforgalom zajlik a porton.
Az Y kábel arra jó, hogy 2x annyi energiát kapsz, mert két portba dugod. A kábel "egyes" vége megy a HDD-be, a dupla vége meg két külön USB portba. A kábel úgy van elkészítve, hogy a dupla végén a főkábel energiát és adatot is továbbít, a másodkábel meg csak energiát, tehát abból a portból csak energiát lop, de nincs dupla USB kapcsolat.
Ha kevés energiát kap egy USB-s HDD, ODD akkor bizonytalanul, vagy lassan működhet, vagy talán fel sem ismeri a gép az eszközt.
A te USB 3.0-ás HDD-den azért nincs gyárilag dupla kábel, mert alapból USB 3.0-nak tervezték és az sokkal több energiát tud kiadni egy porton keresztül is.
Persze ez csak egy tipp, mert nem tudom, hogy a TV-d USB portja hány mA-es és azt sem hogy a HDD-dnek mennyi kell.
Olcsóbb venni egy 1000Ft-os Y kábelt, mint egy másik HDD-t. Az viszony fontos, hogy USB 3.0-ás kábel legyen, mert annak a szóló végén más fajta csatlakozó van. Ha boltban veszed, akkor mutasd meg ott, hogy mihez kell.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Teasers #80866 üzenetére
Az esetleg nem lehet hogy most más fajta kódolású filmeket nézel rajta, amit nem tud hardveresen lejátszani?
Olyan videóval kellene tesztelni, amit tuti lejátszott rendesen egy évvel ezelőtt.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
SPF
senior tag
válasz huncutka1029 #80878 üzenetére
Nem a kedvencekre van allitva, csak azok vannak elol.
Lehet, hogy az en tv-mben nincs ilyen lehetoseg? -
SPF
senior tag
válasz huncutka1029 #80880 üzenetére
Nezeten hol lehet valtoztatni?
-
bundaskutya
csendes tag
AMD procis notebookkal hiába próbálkozok vezeték nélküli kijelzőként csatlakozni a TV-re?
(intel WiDi)csak mert nem akar menni az istennek se, legújabb firm, van rajta, USB-n tettem fel, mert magától az sem akarta... 4.30.70 43UH7507
Illetve az Lg oldala szerint kellene tudni a TV-nek Bluetooth-ot is, de a menüben nem találok semmi erre vonatkozót, gondolom a hálózati beállításoknál kellene lennie?
-
farkas-j
őstag
válasz bundaskutya #80884 üzenetére
AMD procival nem fog menni a WiDi!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz huncutka1029 #80880 üzenetére
NetCast-on sajnos a műsorújságban nincs előnézet Nem is értem az LG-t, mert a legócskább digi vevőkben is előnézetes a műsorújság.
-
huncutka1029
addikt
-
farkas-j
őstag
válasz huncutka1029 #80889 üzenetére
Nekem LA660-asom van. Böngészőben nekem is van kis kép. Ha az EPG-re, azaz a műsorújságra váltok ahol több csatorna műsora látszik együtt, nincs előnézeti kép, sőt a hang is elmegy. Erre írtam, hogy az előnézeti képet még a gagyi vevők is tudják, csak az LG jónéhány típusa nem. Így a hálószoba TV-m se, ami ugyan nem smart, de NetCast-os.
[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
1 hónap múlva tervezek egy TV vásárlást, a segítségeteket kérném:
A követelmények:
- Full HD
- 3D nem kell
- SMART kell
- USB-ről minél több formátumot játsszon le (pl 1080p-s mkv vagy 4k-s)
- min 43" de inkább 49" vagy 50"-es képátló
- Ethernet port, beépített Wi-Fi
- input lag minél alacsonyabb legyen
- minél több garancia legyen rá
- árban kb 160kElőre is Köszönöm válaszotokat!
-
zsizsef
senior tag
LG 652V scart kimenetéről a hangot hogyan tudom elővarázsolni? A tv-ra az van írva, hogy scart in/out. Kimenetes scart csatlakozó megvan, de a hangszórók nem akarnak megszólalni. Vagy csak a képpel együtt működik?
[ Szerkesztve ]
-
impact2
tag
válasz Diamond500 #80855 üzenetére
Szia.
Itt vannak, a második hozzászólásban. Csak a spoilert nyisd le.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
-
zsizsef
senior tag
válasz OldMike #80895 üzenetére
Beltéri, dvd hdmi kábelen a tv-be. Azt szeretném, hogy ne a tv hangszórója szóljon, hanem a genius 1250B. A fejhallgató kimeneten szól a külső hangszóró, de a tv scart kimeneten nem jön hang és a beállításokban se találok scart kimenetre utaló lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok,
az LG 55UH668V tv-vel van vkinek tapasztalata, ajánlott darab? ITT most elég jó áron van.
-
OldMike
őstag
válasz zsizsef #80896 üzenetére
Sajnos ezeknek a hangja nem fog jönni a SCART-on, nincs rá megoldás. Csak a fejhallgató kimenet marad (esetleg az optikai kimenet, de az többletköltséggel járna).
Használd a fejhallgató kimenetet, de a tévé hangbeállításánál ne a fejhallgató, hanem a külső hangszóró opciót válaszd. Igaz ez esetben a hagerőt csak a hangfalon tudod állítani, de a hangminőség jobb lesz.42LM660S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest