Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Hooper #80431 üzenetére

    Te tudod mire használod, és az alapján melyik neked alkalmasabb. A FHD-s LH630V ips-s, ez az UHD pedig va paneles. Ha a filmjeid és a sorozatok nem olyan minőség, mint azok a gagyi minőségű online sorozatok, amiket láttam párszor, akkor mind2 megfelelő lehet. Mindkettőről volt szó mostanában, kicsit olvass bele a hsz-ekbe. NAS is volt téma mostanában.
    Akiknek van itt. és írtak róla, én úgy látom elégedettek az UH63-as tévékkel. Vagy még várd meg Tigerclaw véleményét is, viszont az MM-es gyári garis akcióról 125k-ért, akkor biztos lemaradsz. Az LH630-ról is találsz beírást bőven, magam is írtam és linkeltem is. Most inkább a 49"-es volt jobban téma amit 135k-ért lehet venni ma estig. Bár azt nem értem, hogy miért nincs rajta a kedvezmény, 139k-ból 15%, tehát kb 119k-nak kellene itt lenni ma, ha igaznak hisszük a minden LG FHD és...15% engedményes.

    kisskri24 Téma összefoglaló-ban van leírás erről. Nemrég linkeltem webos 3.0 használatáról videókat. Lapozz vissza kicsit. Be lehet 1-2 fontosabb csatornát a smartba is tenni a Smart gomb>My Programmes> + gomb megnyomása az adott csatorna nézése alatt. Analógot szerintem nem lehet keverni, meg amúgy is minek az a tré minőség :N egy UHD tévére, ha digitális adásaid is vannak?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák