Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • panpeter92

    tag

    válasz huncutka1029 #21470 üzenetére

    "Több ismerősöm is dolgozik értékesítő üzletekben, úgyhogy tudom milyen arányban vesznek az emberek ilyen tévéket."

    Ugye tudod miért az LCD-t veszik? Mert plazmát már nem is kapni az üzletekben. LCD van tonnaszámra, mert a gyártók sokkal nagyobbat kaszálnak ezeken a készülékeken, aminek oka, hogy sokkal kevesebb pénzbe kerül előállítani és az emberek megveszik az irreális árazás ellenére is.

    "a plazma csak a cinema screen- tévéknél nem tükröz jobban."

    Samsung csúcs LCD-i Ultra Clear panellel rendelkeznek, amik egyértelműen jobban tükröződnek, mint a bevonatos plazmák

    "Hogy az aktív jobb térhatást ad? kétlem, ha annyival jobb lenne, akkor a mozikban is ez lenne, és még ki sem tértem a cross talk-ra, a villogásra."

    Egyedül nagy vásznon van létjogosultsága a passzív technológiának. A szemüvegek is sokkal olcsóbbak a moziknak, mintha mindenkire 4 ezer forintos szemüveget aggatnának. És a fényes nem egyenlő a realisztikussal. Kalibrált készülékek esetén lehet 3D-s profilt is csináltatni, ahol már nem igazán lesz eltérés a 2D-s és 3D-s anyag fényerőssége és színhűsége között.

    "Csak nézd meg egymás mellett a két technológiát. Én tényleg hányingert kapok és jojózik a szemem az aktívtól, ezért is választom a passzívot!"

    Természetesen, aki nem bírja ne vegyen aktívot. Szerencsére volt nálam 3db aktív és két passzív készülék is, úgyhogy tudom miről beszélek. Volt alkalmam összehasonlítani a kettőt. És tapasztalatból mondom, hogy sokkal nagyobb térhatás érhető el az aktív technológiával.

    "Nézd meg tavaly hány új aktív 3D gyártó jött ki passzív technológiás tévékkel.például itt. de segítek: sony, toshiba, panasonic."

    Attól, hogy van ilyen tévéjük még az aktív akkor is sokkal elterjedtebb és elnézve a 2013-as palettákat sem váltanak passzívra az esetek nagy többségében. Ráadásul hol van a Toshiba és a Panasonic LCD eladásban? Sehol.

    "Az aktív 3D tagadhatatlan nagy előnye a valódi full hd kép. de idén már ez sem lesz egyértelmű előny, ugyanis véletlenül pont az LG jön az UHD 4K felbontású tévékkel.
    Tehát mielőtt sértegetésekbe bonyolódsz, a saját véleményed miatt, olvasd végig az előtörténetet, és a hátteret."

    Szerinted mennyiért lehet majd 4K-s tévét vásárolni? Tudomásom szerint 7 számjegyű árakról van szó, úgyhogy teljesen felesleges volt ezzel példálóznod.
    Hol fedeztél fel sértegetést a soraimban? Te tényként állítottál valótlan dolgokat technológiákról, én ezt megcáfoltam ráadásul ne adj isten még a véleményem sem egyezett a tieddel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák