- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Gyurinho92 #1357 üzenetére
Ezzel Kingroot-tal kétségeim vannak,mert más telókon tyúklábas szoftvereket is felrakott,ki tudja mik ezek,mi céljuk van. Mint irtam flash-elsz egy TWRP-t, supersu-t meg recovery-ből felraksz,és utána csinálsz egy mentést, hogy meglegyen a gyári rom-od. Sőt én még az xda-n elérhető Dolby Atmos hangzásjavítót is felraktam, de ezeket nemrég már említettem itt.
-
gps76
őstag
válasz
Gyurinho92 #1354 üzenetére
Hú, ne bonyolítsd túl a recovery felrakását, SP flash Tool-lal kb.fél perc felrakni egy recovery.img-t.
Érdemesebb a TWRP-vel foglalkozni,nem nyűgösködik annyit.
ITT van -
gps76
őstag
válasz
szucsjg01 #1350 üzenetére
Nekem - míg megvolt ez a szörnyeteg - kipróbáltam az összes elérhető ROW romokat,de mind ugyanazt a hibákat csinálta,amit szucsjg01 kolléga emleget. Sajnos ez a teló megakadt a márciusi verziónál. Ha akartok egy a gyárinál jobban használható romot Sony E4 portolt rom-ja a legjobb választás.
Érdemes recovery-t felrakni,és csinálni egy mentést a gyári rendszerről. Nekem megvan egy belakott mentés,de tele van személyes dolgokkal nem szívesen adnám oda senkinek így,teló meg már nincs,hogy wipe után csináljak egy mentést. -
gps76
őstag
válasz
lbanyai #1320 üzenetére
Sikerült a rádiót felrakni?
gta426: Flashtool-lal tudsz rom-ot felrakni,vagy csak egy recovery-t, utána .zip-ből bármilyen romot pl. a needrom-ról. Ha jót akarsz javaslom a Sony e4 portolt rom-ot, hibamentes,jól fut,teljesen Sony kinézete lesz.
Nekem van TWRP mentésem a gyári rom-ról, odaadnám szívesen, csak belakott állapotban van lementve, teleszemélyes dolgokkal. -
gps76
őstag
Tegyél fel egy TWRP recovery-t flashtool-lal,és ott csinálj egy backup-ot a memóriakártyára,utána lehet garázdálkodni. Én kipróbáltam sok needrom-on található rom-ot,fentebb írtam melyiket ajánlom.
Ibanyai: szedjél le egy .zip-es gyári rom-ot(4pda.ru-n van jópár) és vedd ki belőle a rádio app.-ot.
-
gps76
őstag
Aki szeret mókolgatni itt válogathat: [link]
Ajánlom az xperia E4-et és a CUBOT-ot... -
gps76
őstag
válasz
multipotato #1205 üzenetére
Az mobileuncletools-ban nincs kalibráció?
-
gps76
őstag
Sziasztok
Tudtok egy kis infót adni,telenoros A536(1 SIM van csak) rom lementését mivel lehet egyszerüen megcsinálni? A duál SIM-es firmware-ek jók erre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest