Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Holnap szétkapom, azt küldöm a képet. Üres az alaplapi forrasztott. Emlékszem volt hogy beszéltünk itt vagy más fórumokon hogy valaki megcsinálta BIOS móddal hogy 8gb vagy 16 legyen forrasztva és megcímezve.
-
carr
őstag
kerestem hol mikor kitől vettem, de 2021 körül vehettem. vagy 22... nem emlékszem. mindegy.
az alkatrésznekvalót 40e-ért jófogáson találtam.
Túl sokat adtam érte. -
carr
őstag
Szöveget nem írtam át.
-
carr
őstag
válasz
cs.zs. #15603 üzenetére
köszi skacok! Asszem épp 3200u alulról a 4.... nem FHD.... de játszottam is anno vele. elég szépen bírta.
gyári pen, gyári töltő, új hosszabb, jobb vágatlan mikiegér kábel....
Most 1tb ssd van samsung, és 16gb ram benne. az érintőcerka valahol van. rég nem használtam. De megvan..... valamelyik
fiók
mélyén..
eldugva
a ....
namindegy.
az a fránya hátlap ne lenne elrepedve. :s vagy forrasztom, és jó lesz. A billentyűzet nem háttérvilágítós, de megvan az aljzat, ha valaki elég mazo, hogy átforrassza....és asszem az AAAA elem lemerült, így kivettem a ceruzából.
-
carr
őstag
skacok! átmegyek Thinkpad-ra. MEnnyit érhet egy ilyen C340? 14API
-
carr
őstag
skacok! Boldog karit!
Ideapad C340, win10pro. H22 vagymi, egyik percről eltűnt a BT ikon a tálcáról. újraindítottam, stb. nincs eszközkezelőben, sem máshol.
Megdöglött volna?
Ha igen, milyen WIFI/BT kártya megy ebbe? PCIe?köszike
-
carr
őstag
Ez egy kb 3 éves gép. Ha jól emlékszem akkor vettem és volt még rajta fél év gari. Vagy 3 hónap mindegy . De akkor is kurva gyalázat. 90% asztali gép volt.
És a faszért törik el? Kb mikor nyitod mintha egy tonna szar lenne rajta olyan erős ez a geci hinge.
Szal ebbe a gépbe ami amd procis nem megy bele az ax210 wifi kártya. ThinkPad a485 simán megeszi, ottani topikban lévő driver újraindítás után azonnal beleállt. Wtf -
carr
őstag
Sziasztok!
C340ben milyen foglalatú a wifi kártya helye?
Azért kérdem, hogy bele tudom-e varázsolni működőképesre a ax210 EA kártyát? Köszi -
carr
őstag
Szóval arra gondoltam meghekkelem hogy a hamgosat bele tudjam tenni.
-
carr
őstag
Skacok! Az a485höz képest kb fele a hangerő a c34014apin.
-
carr
őstag
Sziasztok! C340 14 API van. frissítettem a kamera drivert support.lenovo.com-ról, de a helyzet változatlan, messengeren tart a feleségem angolórát, de 2-3 hónappal ezelőttig minden jól működött, azóta 10 perc után kifagy a messenger (firefox x64 legfrissebb) böngészőben a kamera. aztán a visszakapcsoló gomb is kisötétedik, vissza se lehet kapcsolni. google meets ua. Valakinek valami tipp, hogy mi a szósz lehet vele? kamera alkalmazás nem fagy ki. bár az nem is online....
-
carr
őstag
skacok!
Mi a bánat van má? frissült a vantage, nem találom azóta a beállításokban, hogy a vantage induljon a rendszerrel de ne tolja a pofámba a főablakot. help!
köszönöm -
carr
őstag
C340 Ryzen tulajok! Nálatok mennyi idő míg Start menüből újraindul a gép? Most mértem le. Nálam 3 perc mire ki majd bekapcsol.
Vmi gebasz? Hw vagy sw para inkább? Tipp ?
Régi telepítéskor (gyári vagy nemtom) ezt csinálta. Most megint ... Kösz -
carr
őstag
tegnap tárgyaláskor ismét magamrahagyott volna ez az átkozott ideapad. Faszombamá
Kikapcsoltam induláskor leállítás (win10 buzisága kikapcsolva, hogy ne hybridbe aludjon), és mikor megérkeztem ügyfélhez látom, hogy 0%ra merítette magát, és persze kurva forró volt.
Inkább veszek egy korosodó thinkpadet megint, úgy érzem, vagy összerakom a framework-re a $-t, mert ez már kritikán aluli lenovo minőség. -
carr
őstag
Ja, és asszem lesz itt még mókolás...
https://gregdavill.com/posts/dell-xps13-ram-upgrade/
Ha másnak sikerült, és van schematic akkor minden megoldható. -
carr
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=725FlkANVuc
win11 automatikus frissítés kikapcsolás forever.
Legszivesebben maradtam volna a win7nél.
Akadásmentesen ment minden, aztán jött a 10 és ugyanazok a tételek beszaggattak, netezés überdöcögős lett, homokóra, 250Mbps netnél.... fasza... -
carr
őstag
válasz
gergelyv #15204 üzenetére
úristen.
ilyen bonyolultan fogalmazok? csak és kizárólag akkor megy dualban ha van a memóriafoglalat mellett egy forrasztott ram is. C340ben van kétfoglalatos verzió? vagy csak én nem láttam még AMD fronton ilyet? Lehet.
Igen, akkor az első 2x8gb lesz dual.
Nekem C340 14APIm van. ryzen 3200u vega3 lófaszkirály touchos irodai bigyó -
carr
őstag
válasz
gergelyv #15202 üzenetére
igen azt írtad, és értettem.
valószínű érted.
a lényeg, hogy megy. nekem 0 alaplapi van és egy 8as modul. forrasztanék az enyémbe még 8at a lapra, meg mellé 16ot hogy mennyen dualban... nem is értem amúgy amd-t hogy engedheti meg, hogy ne dualban menjen a ram a proci mellett, elvileg sokkal gyorsabb ha dualban megy amdvel. nem?
-
carr
őstag
válasz
Amilo02 #15198 üzenetére
<3 úúú az de kúl! gratula! =) örülök, hogy jó lett! a jövő 7en jön meg a 16g ram a gépbe... kivi leszek megyene vele... amúgy valakinek van infója, hogy ha nincs gyárilag alaplapra integrált memó hogy lehet ráapplikálni? elég-e ha csak ráforrasztom a csipszeket vagy kell még mást is mókolni?
-
carr
őstag
válasz
cserri18 #15183 üzenetére
érintőképernyő, és bill, világítás ha nem fontos, szvsz jó. én is ilyesmit vennék.
Gar időt számlával tudod jelezni lenovonak, akkor átírják arra amikor vetted. egyébként a saját gyártói időponttól él.
Nem okoskodni akarok!üzemeltető elvileg már nem élő kft.
szerk. 2: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=A%26T+Investments+Kft.
-
carr
őstag
Skacok! Kinek van C340 Ryzen laposa? Alaplapi RAM nélküli verzióból érdeklődök, hogy megy-e a 16gb modul benne, vagy 8g a max? Nálam most 8 van, de upfucknám 16ra.
Köszi -
carr
őstag
-
carr
őstag
nahellómindenki!
Emlékszik még valaki a win7 áttelepítő beépített applikációra? Tudod, mikor elidnult aa program, kiválasztottad miket mentsen, megcsinálta a mentést, majd mikor újratelepítetted a rendszert felbasztad az új rendszeren, s magától mindent bemásolt ahova kellett. és a munkát ugyanott tudtad folytatni, mint a régi gépen, csak nem veszett el semmi...
na ilyen kéne win10-re. AtlasOS-t akarok tenni erre a C340re, amiatt érdeklődöm.
Aki tud ilyenről, és jól is működik, ne tartsa magában. ölelés mindenki
JA, nem klónozni, akarok, az ssd az marad, csak a gyári win10 meg a belassító szarok tűnnek el. Nem játszom, (évente kb pár óra max), de idegesítő, hogy a 8g ram elfogy csak mert win10 őfelsége betölt. -
carr
őstag
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15129 üzenetére
Qbit megy, de vissza fogok váltani 2.2.1 utortentre. Negyed annyit zabál proc időt.
-
carr
őstag
nm.
Nálatok nem fagynak lehajtott képernyővel? (ideapad3 C340, Ryzen 3200, 1x8gb ram, samsung 860 1tb, kb 1.5 hónapos telepítés, friss) Több alkalommal fordul elő, hogy éjjel úgy hagyom seedben. Reggel meg nem éled fel a képernyő mikor kinyitom a fedelet. Még nem teszteltem, hogy távoli asztallal elérem-e, de ventik mennek, más életjelet nem látok rajt. merre induljak, hogy megtudjam mitől fagy? Köszi -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15119 üzenetére
Ja. Köcsög epic program. Én mindig kinyomom ne fusson se háttérben se máshol csak amíg szedi a szarokat. Képernyőt le tudod hajtani anélkül hogy aludjon ? (Orlin)
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15086 üzenetére
Na, minnyá nekiugrok énis.
kimaxolom, lol
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15079 üzenetére
A moddolt ps3 bc kompatibilist már úgy hirdettem/készítettem elő, hogy 2db hdd-vel adom.
1tb és 0.5tb hdd-kkel.
-
carr
őstag
válasz
Bali014 #15077 üzenetére
Hai!
Nem egy régi konstrukciós ThinkPad BQ-t nézve, de elfogadható...
Győződj meg róla hogy az ssd valóban nvme.
Illetve a 256 már most 90% hogy kevés lesz.
gari legyen minél több..!
amúgy sztem jóféle. Én a 3amon gondolkodom, hogy 1Tb upgrade-el eladom, és szintén afelé tendálok, h 5ös-re váltok. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15075 üzenetére
Az is opció
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15073 üzenetére
Vagy venni használtan s továbbadni ha nem jó.
Néha kockáztatni kell. -
carr
őstag
válasz
Bertiee #15067 üzenetére
HPnál van de asszem csak üzleti szériásoknál megy aktívan. Amúgy hiába telepíted, nem működik vagy fel sem települ. Dell gépem egyszer volt. Fél év után nem indult el soha többé. Hulladék árban valaki megvette gondolom jól megcsinálta aztán használta.
De ez személyes tapasztalat egy Lenovo topicban. Kérdezz meg Dell és HP topicokban is.
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15065 üzenetére
Amúgy nem mintha bajom lenne az 5G wifivel. tök váratlan hogy tényleg 5Gbps netet ad, és a gigabites LANra úgy tolja át a ps3 isokat mint GB lan2lan.
de a 2 USB az 2 USB, az nem 4.
köszi. -
carr
őstag
c-s hubbal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? [ezt] néztem ki a gigabites verzinyóban.
-
carr
őstag
Mióta nem jelentkeztem, megszűntek az anomáliák, az akku jóval többet bír. Nem merül kikapcsolt állapotban nullára sem. Van még kb 600gb szabad helyem, és még alig írtam az evo-ra. kellemesen csalódtam. FHD videókat akár 40GB+ is simán másol full sebességgel (~300M/s SATA2USB külső ssd-re)
Megvan a donor gép is, de egyelőre megpróbálom megjavíttatni. Valakinek van javaslata hová érdemes lelkiismeretes szakihoz vinni? (c340 csak az FHD, és bill.világítás is van)
előző tulaj leejtette, alkatrésznek vettem tavaly októberben 40k-ért (tudom, overkill) -
carr
őstag
válasz
F1r3b1rd #15034 üzenetére
Köszi. megnézem.
Enyém NEM NVME kompatibilis sajnos. vagy lehet csak béna voltam az előzővel, de nemsokára kapok egyet kézhez, és megpróbálom újra nagyobb tapasztalattal... hátha.
Kérdésedre a válasz:
Egy vadiúj 0kmes Samsung 860 EVO-t találtam 1TB M.2 SATA verziót.
(azért erre mert ezen még ha jól tudom van cache, és nagyobb fájlok másolásánál se zuhan be a sebesség szignifikánsan)
awexco: JA,most néztem egy yt videót, forrasztóval, meg minden földi jóval. :/
Tényleg miért kell ennyire baszkodni már, nem értem amúgy... a gyártó részéről. megbonyolít mindent is. -
carr
őstag
Skacok! Úgy néz ki el kell adnom a kicsikét... mire rendbereaktam (paszta, takarítás, terás ssd, friss install, stb) el kell adnom a kicsit.
Így ebben a formában 8GB ddr4, 1tb ssd, (opcionális bill.világítás (csak cserélni kell a billt), (szintén opcionáliis FHD touchscreen, csak cserélni kell), U3200 Ryzen3, Ceruza, milyen áron dobjam fel apróra szerintetek?
Model: 81N60077HV C340-14API -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15028 üzenetére
start menütől csak én okádok szivárvány szagú fost a 8 után?
le is cseréltem gyorsan classicshell-re. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15022 üzenetére
ms mégis azt mondja nem jó a 11hez
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15016 üzenetére
Nem találtam automatikus indítás kikapcsolást. Mindig bedobja magát win indításkor. Nem lehet ezt kikapcsolni?
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15008 üzenetére
Talán már a 8ban sem volt . Őszintén szólva azt kihagytam.
De utána nem implementálták továbbiakban. :/ -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15006 üzenetére
win7en volt egy gyári ms program ami csak a user fájlokat vitte amiket kijelöltél.
azt hali. -
carr
őstag
Az hogy lehet hogy egy éjszaka alatt kikapcsolt (ATX 4mp) állapotban 80%ról 45%ra merüljön?
Akku 300 cklusos, 45wh a gyári 39wh jelenleg. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15000 üzenetére
nyomva kellett tartani, hogy menjen, így ok. csinálom az usb win10et.
nincs ennek valami gyári iso a support.lenovo.com-ról? -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15000 üzenetére
üres az ssd.
boot pendrv kéne gonodlom. most csinálom uefi kell azt tudom. -
carr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest