- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP OMEN laptop
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #20178 üzenetére
lol
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
kicsit jobb kép az évfordulós januári ajándék készletről
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Sirandrish #20024 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Ereshkigal #20015 üzenetére
az esetek 95%-ában nem para, mivel szürke/barna elemek vannak benne jelen esetben, színes-teknik elemek is más árnyalatúak, szóval egyáltalán nem para .
ps. a 10030 nagyobb para volt, mert ott még a zacskók sem számozottak, és kb 98% a szürke, a váz elemeit is beleértve, az volt az igazi kihívás
@Freddy: bizbasz ucs-t a népnek
@mindenki
[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
Apa...kezdődik
-
LÁZ
Topikgazda
a karácsonyi 235154514534623 forintos kérdés...hova sikerült eltökíteni a kisvonat sinjeit
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Dareiosss #19850 üzenetére
azért ez nem általános ügymenet, nálam az elmúlt 15-20 rendelésből max 2-3 csúszott, és az sem a lego hibájából, általában feladás után 1 max 2 napon belül már elhagyja a küldő országot a cucc.
ps. ha pl hívtad volna őket ezügyben, lehet, hogy utánküldték volna a rendelést expressz kiszállítással.
-
LÁZ
Topikgazda
no, most meg adventi naptárat dob hozzá a rendeléshez ajcsiba a SAH, gondolom a készlet erejéig, ahogy a diótörőnél volt.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #19836 üzenetére
sztem a bankodtól függ, mert ők elvileg kb azonnal, vagy minimális idő után törlik a rendszerükben, a banknak, meg vagy 15 napja van intézkedni, dupla zárolásnál is 30 napot akartak ülni rajta
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #19829 üzenetére
nope , az már megvolt nyáron
sülthaltomjonesdélutánitesrosszkajamégrosszabbidőkibszottméripoppinsz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #19827 üzenetére
yip, kiszervezem az alvállalkozóknak
@Jim: lehet rosszkor frissítettél
-
LÁZ
Topikgazda
LÁZ | 2017-12-20 11:30
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz access_denied #19695 üzenetére
akko ne licitáljak rá?
-
LÁZ
Topikgazda
24-ig 10% a stárvársz készletekre a battle pod törlés miatt, ha valakinek van egy kis vip pontja pluszban, már érdemes lehet nézelődni
-
LÁZ
Topikgazda
megkérném a kollegákat, hogy kicsit sodródjunk az ON fele
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
ha fiús a csáje, akkor sztem megállhat a creator 3 az 1-ben vonal, ott vannak mindenféle cuccok, pl 31063, vagy 31067, vagy a classic sorozatból vmelyik Creative box, azokból is több mindent lehet összerakni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #19640 üzenetére
mindenképp érdekes, kérdés, mennyire tűnik fel a cégnek adott esetben, ha meg korrekt a tag, akkor akit érdekel a cucc ennyiért, örülhet, hogy idő előtt megkapja.
ahogy Jana írta, már ámerikában listázva van a sah-ban, szóval valszeg 1-2 héten belül online is lesz a cucc.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #19612 üzenetére
gondolom nem holnaptól kezdik el gyártani , neki meg van vmi kinti forrása, toysrus is simán árult jópár készletet a hivatalos megjelenés előtt 1-2 héttel
kérdés, hogy mennyire megbízható az ember, bár ez hamar kiderül, mert a fészbukon beállt a sor rendesen
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz access_denied #19581 üzenetére
ha kék/szürke, akkor valszeg classic space, de ott nem ugrik be ilyen masina
viszont itt vannak a space készletek az adott korszakból
-
LÁZ
Topikgazda
válasz sodokan #19558 üzenetére
évfordulós készletek lesznek ezek is, a 'kocka' 60éve lett szabadalmaztatva, ezért tolnak egy ilyen vonalat is, mindegyikben van egy ilyen évfordulós printelt elem is
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #19547 üzenetére
nem gondolnám, hogy bármit is be akarok ide húzni, semmiképp sem szétoffolva a topikot /ami e nélkül is alakul/, de az is biztos, hogy nem a gonosz legónál találta ki valaki, hogy a huf-os árak 10-15k-val drágábbak legyenek az ojrós áraknál, mert olyan jó lesz az nekünk.
kisebb build bigger thinking készletek jövőre
-
LÁZ
Topikgazda
válasz hami85 #19543 üzenetére
ebben azért a viktorunk is ludas, nem csak a lego, van amit én is euróban vettem meg a bécsi boltban, de általában összejön annyi vip pont, hogy jó legyen (@mindenki: nem azért írtam, hogy megint elkezdjünk vitatkozni rajta )
-
-
LÁZ
Topikgazda
@Dareiosss: csak sztárvársz a törölt battlepod miatt, elvileg
ajándék mitulát báti 10k felett, és ma a porse van 25%-ra akciózva, 75k, igaz fészen lehet találni olcsóbban, de azért nem rossz ár.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
RC BB8, wow
-
LÁZ
Topikgazda
szezonális kockafejek
-
LÁZ
Topikgazda
falconok meg huss elszálltak
-
LÁZ
Topikgazda
megkaptam a falcon-os back in stock értesítőt, természetesen akkor, amikor már online a SAH-ban, lol .
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz -ZeeZee- #19345 üzenetére
creator-ból is vannak nagyobbak amik 3 in 1 készletek, viszont közben ránéztem, és ezeket 'építőkönyveknek' híjják, szóval így már ki fog dobni párat a gugli
ps. de van pl olyan, hogy Lego kalandok könyve 1-2, abban is rengeteg modell van, viszont lego nincs hozzá, csak könyv
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz -ZeeZee- #19343 üzenetére
ntom, a mostani könyvek mellé általában 1 figurát adnak, ami limitáltabb, én nem is láttam olyat, amiből több dolgot lehetett összerakni, ha elég a lego, akkor ajánlom a creator 3 az 1-ben sorozatát
-
LÁZ
Topikgazda
Bréking
A Darth Vader battlepod ajándék készlet törölve lett, mert aszonta a lego, hogy nem felel meg a minőségi követelményeknek, viszont helyette
10% off across all LEGO® Star Wars products from 18th – 24th December 2017, kivéve a falcont
ps. én mondjuk a battle pod-nak jobban örültem volna
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #19334 üzenetére
akkor csak én vagyok a kiválasztott, nálam a kép szerinti állapotában állítva van a manual, és a tartó doboza is nagyobb, mint maga a manual, az egyik sarka meg is gyűrődött, de ez legyen a legnagyobb bajom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #19331 üzenetére
át lett világítva , de ofkorsz muszáj volt kibontani, hogy belekukkantsak nem e lepin
ps. aztán majd karácsonykor összerakás, má' nem sokat kell aludni
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Victoryus #19316 üzenetére
én úgy vettem észre, akinek nagyobb gyüjteménye van belőle, az szabadulna tőle, max anyukák keresik, az éppen 'ez a menő' dolog miatt a gyereknek, de ritkán, ha neked vannak, fészbukos csoportokban érdemes körbenézni, hogy milyen áron forognak.
-
LÁZ
Topikgazda
valszeg dec 9-től a szerencsések közül biztos felrakja vki, vagy ebay-en/bricklinken fent lesz a készlet 'némi' felárért, eladónál rá lehet kérdezni majd.
szóval dec9 után kell túrni a netet miatta, mert legóéknál nem árulják, ez kb ugyanolyan hivatalos promó cucc, mint a panama csatorna pl
-
LÁZ
Topikgazda
Dec 9, Renault Sport bemutatóterem a Champs-Elysées, ha valaki arra jár, creator xpertből 100 db, speed champions 1000 db, ha éppen nem lennél ott, akkor evilbay az esemény után
-
LÁZ
Topikgazda
válasz C4mp3r #19256 üzenetére
2 opciót látok, vagy apránként spórol az ember ilyenre, és akkor nem para, kicsapni 550k-t, bár én simán alkudnék belőle, mert az ssd nem biztos, hogy érne nekem 200k-t, vagy többet , a másik véglet meg a 'megtehetem' kategória ugye.
de valszeg nyíregyes menekítés volt neki mind2, különben csak a falkonért többet kérne...
-
LÁZ
Topikgazda
azt sem boltban vette akkor
@Freddy76: sztem ebay-en van esély, hogy árában elmenne, lehet többért is, ha éppen vkinek nagyon kell /benne van a pakliban, a nagy számok törvénye miatt/, itthon 200at mondanék rá, de biztos, hogy az okosok/kárörvendők/nyerészkedők jönnek először.
ha nem sürgős, akkor a helyedben várnék vele még fél évet vele, max eldobozolod, ha kell a hely a city dinner-nek
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #19239 üzenetére
SAH-os decemberi felhozatal:
- dec 1-5ig ajándék karácsonyfa 17k felett
- dec 1-7ig Ninjago Master Whu kulcstartó 10k felett
- dec 6-11ig 20% duplo/juniors/city/friends készletekre
- dec 8-17ig London mini busz 20k felett
- dec 12-14ig 20% adott készletre/készletekre
- dec 15-17 dupla vip pontok
- dec 15- jan14ig Darth Vader pod 15k felett
- dec 18-24ig is akciós lesz pár készlet[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
egy jobb minőségű kép a januári ajándékról, továbbra is must have
SAH-os decemberi felhozatal:
- dec 1-5ig ajándék karácsonyfa 17k felett
- dec 12-14ig 20% adott készletre/készletekre
- dec 15-17 dupla vip pontok
- dec 18-24ig is akciós lesz pár készlet[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Ereshkigal #19227 üzenetére
az nem összerakott volt?
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz DopeBob #19215 üzenetére
fészbukon is 50ért mennek, sztem annál olcsóbb nem igen lesz, max ha véletlenül belefut az ember, én, mint nem teknikes, jónak mondanám a mercit , a távirányos is jó deal, 20k alatt
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Dareiosss #19210 üzenetére
amik %-os akciók, azok általában vmi ünnephez, időponthoz vannak kötve, a sales&deals-be legtöbbször azok kerülnek, amiket ki akarnak vonultatni, nagyobb készletek ritkábban.
érdemes figyelni a havi naptárakat, abból lehet tudni időben, hogy milyen akciók lesznek, vagy pl ajándék készletek, ami szintén lehet akció /most a london kisbusz lesz ajándék/, mert eladhatóak 4-8k ért, készlettől függően.
itthon azért könnyebb olcsóbban kifogni pl a mini coopert, vagy a fishing store akármelyik fészbukos csoportban, mert 'sajnos' a shop-os alapárak kicsit drágábbak, de ha foglalkozol a vásárlás után járó vip pontokkal, meg az ajándék készletekkel, akkor jól is kijöhetsz belőle.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz hulp01 #19190 üzenetére
az biztos jobban mutat egymás mellett 4-5, mint magában a falcon , ezekkel csak az a baj, amit RedBull is mondott, a tanulópénz, ha nem veszed meg időben, utána már jóval többe kerülnek, pláne az érdekesebbje.
-
LÁZ
Topikgazda
itten egy jobb, még a végén lesz egy modulárom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thomeef #19152 üzenetére
sztem nagyrészt egy újabb épületnek örült volna a köz, az kb borítékolható volt, hogy nem lesz, de személy szerint a 2 épületet, az arcade gépeket, és a röpcsit is szívesen láttam volna.
majd kiderül mennyire lesz profiképes, valamennyit biztos eladnak belőle
-
LÁZ
Topikgazda
válasz access_denied #19116 üzenetére
elég baba, bár kicsit soknak találom, de ebben a témakörben nem vagyok otthon, hogy reális e rá a 10k
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Mahrenburg #19092 üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #19021 üzenetére
vótmá , 2x jeleztem, hogy nem akarok gyíkember lenni, azt mondták, hogy globális a probléma, dolgoznak rajta....valszeg prioritásban kicsit hátrébb van a dolog, pláne karácsonykor...meg aztán az is lehet, hogy csak nekem para, mindenki más meg gyíkember akar lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Rufus
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest