Aktív témák
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lenne eladó Legóm!
Vegyes témában Város, kalóz,űr, a készletek ömlesztve vannak de van 1-2 készlet ami dobozában van!
Ha valkit érdekel írjom privit! -
bbucy
csendes tag
Nekem van egy csomó eladó legom, 10-20 éves készletek eredeti leírással. Űr, kalóz, kastély, város témájúak. Kb. 70 készlet van, nagyja hiánytalan, de van néhány olyan is, amiből pár dolog hiányzik. Részletes listáért privátban, vagy e-mailen (bertab78kukacfreemailponthu) lehet érdeklődni.
-
donw3ga
őstag
up
-
donw3ga
őstag
-
donw3ga
őstag
sziasztok valaki tudna segíteni, hogy hol lehet találni ''összeszerelési rajzokat''?
-
Jockey007
aktív tag
sziasztok még nem döntöttem el de lehet hogy jó ár esetén meg válnék kb 3-4000db nyi ömlesztett lego system-től!! persze lehet hogy ennél több nem tudom!
akit komolyan érdekelne a dolog annak csinállok képeket!! privit légyszi!! ja írjátok be hogy mivel kapcs mert a hv piacon mozgok inkább!!
ja LGA775ös téma érdekelne vagy KP -
Tul
aktív tag
Valakinek eladó motorok nincsenek?? Mármint elektromos motorok legoba
-
ladybug
őstag
Vmi lányosabb legokészlete van vkinek? A duplo és az explore is érdekelne.
[link] A baby, a duplo és a princess castle rész érdekelne, ha van vkinek vmelyik fajtából. -
atuci
őstag
Sziasztok!
Lego Duplo -t vennék, használt vagy új mindegy, 2 éves gyereknek lenne. A LEGO Village készlet érdekelne elsősorban, de bármi jöhet.
Megtaláltok mailben, priviben, telefonon.
üdv
Attila -
XmogX
tag
Káár.
-
XmogX
tag
Valaki válaszoljon!!!
-
XmogX
tag
Nincs valakinek NAGYON régi Boinicl-e? Régiségeket gyűjtök...
-
bbucy
csendes tag
Írtam mindegyőtöknek pü-t is meg emilt is de egyikőtök sem reagált.
-
*bizi bazár*
csendes tag
Üdv! Egy számítógépháznyi legom van vegyesen franc se tudja milyen fajta!
Az tuti Raksi vagy mi a szösz van benne!
rohadt sok van!
Érdekel valakit mit adna érte?
PLs üzi mert ritkán jövök akkoris üzit olvasok! -
zolomon17
senior tag
A legjobb helyen járok
Hat banánosdoboznyi cuccom van (szétszedve ennyi!), szóval ha gondolod írj, hogy milyen ''stílus'' érdekel belőle (Technic, System, stb.) Mondjuk az utóbbi 8-10 év új trendjeiről már lemaradtam, tehát így nézd.
-
Sziasztok!
Aki tud nagykeráron Legot szerezni vagy esetleg olcsóbban az szóljon, mert lassan kellene egy olyan City sorozatból a személyszállító vonat, ami magától megy a lányom azt szeretné...
Üdv,
Vikthor -
cosmo
aktív tag
up
-
cosmo
aktív tag
up
-
cosmo
aktív tag
-
cosmo
aktív tag
pupu
-
cosmo
aktív tag
Na szevasztok
Eldöntöttem hogy eladom az összes technic legomat, a supercart is beleértve.
Az egész cuccért 30K-t kérnék.
Ezek lennének:
[link]
[link]Ebből sok alkatrész hiányzik, kerekeket is beleértve
[link]
Ebből is hiányoznak a kerekek, meg sokminden
[link]
Ebből pedig a rotorok hiányoznak, 1 kivételével.
Ez mind 30 K -
george11
addikt
Dettó
-
Meme
aktív tag
nagy nagy technik legokat ide
-
Meme
aktív tag
up
-
ronson
őstag
Sziasztok
Engem is érdekelne Lego, leginkább ömlesztve hogy minnél olcsóbb legyen. -
Meme
aktív tag
up
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged