Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
Sziasztok!
Ket honapi maszkalas utan egy InFocus Screenplay 4805 tipusunal altam meg.Br 400
Ha kell info rola szoljatok.
Ami meg nagyon tetszett: Panasonic pt-ae 500 es 700
Sony hs50
Nagyon korul kell nezni mert mind arakban mind garanciaban nagy kulonbsegek
vannak! Nem utolso sorban minenkinek mas tetszik vagy nem tetszik.
Ha lehet a helyszinen egyszerre tobbet egy idoben kell kiprobalni.
Ugy ertem eltakarni a masik kepet es valtogatni.
Hat kulonbsegek lesznek!
Egy tanacs csak 16/9 vegyel hazimozira.
Eloszor plazmat vettem volna de szerencsere nem tettem!
Szuper hang + jo kis hazimozi projector = Nem ertem miert csak most?
Nagyon boldog vagyok! Mindenkit batran biztatok hogy ne feljen a mai projectoroktol
nem fog csalodni. Az Odeon mehet a p_csaba! Az tiszta homaly es contrast nelkuli
viszonyitva mar a mai belepo szintu gepekhez kepest!
Ha szerencses vagy es van ennyi penzed vegyel projectort!!! (En rokontol kertem +200at)
Nem bantam meg!
Aktív témák
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest