- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPad topik
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Home server / házi szerver építése
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Nem jobb a CRT úgy általában...a TFT jobb (kivéve profi játékhoz, ezeken belül is csak az olyanokhoz, amihez nem elég a mai TFT-k válaszideje).
Nekem ez a játékra tűnt. Ha meg a játékos a profi, akkor én lámer vagyok, mert nem a q3ra gajdulok?
Maradjunk annyiban, hogy profi FPS játékosnak nem mindegy a dolog, és ennyi. Ok? :) -
Keitaro
addikt
Kérlek fogalmazd át az írásaidat. Én például szeretem a Warcraft III-at és a jó kis 2D-s stratégigai játékokat mint pl a Disciples II.
Attól, hogy egy játék FPS még nem profi játék. Mindenkinek ízlés kérdése, hogy mit tekint jónak tehát kérlek ne tituláld profi játéknak azt a kategóriát csak azért mert zabálja az fps-eket. -
Tibisz
aktív tag
''Arius válasza Tibisz (#22) üzenetére Válasz | Email | 2003-07-25 12:29:44
Arius
(tag)
Lehet használni játékra, de csak abszolút hobbi szintűre (főleg FPS játékokban).
Ha kicsit is igényes vagy magaddal szemben, ha ilyen játékot játszol, nem teszed TFT monitoron...mert nagy hátrányba kerülsz azokkal szemben, akik CRT monitoron játszanak...nem mindegy, hogy másodpercenként 25,50, vagy 100 ''képkockát'' látsz azzal ellentétben, hogy a sok okos szerint mindegy, mert egybefüggőnek látja a szemed...
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache !! ''
MOHA, Unreal2, Battlefield 1942. Nem játszom versenyszerűen, miért te igen? Nem tudom, hol láttad, hogy én ilyet állítottam volna de mindegy!
Ha van ilyen írásom, légyszi idézzél, köszi. :U
A fenti irományod alapján szerinted melyikünk kötekedik? :F
Olyan dologgal, jössz ami az átlag felhasználók 0,5%-át érinti. Mert még itt a fórumon sem sok olyan embert találsz akinek gáz lenne, ha játé közben nem 125 FPS-sel, megy a Q3, hname ''csak'' 50-60 FPS-sel. -
Tibisz
aktív tag
Ez az abszolut hobbi szintet ugye te sem gondolod, komolyan. Rengeteg hardcore gamer is már TFT-ket használ, akkor biztos ők nem elég jók! :U
Egyébként áruld már el, hogy kinek van szüksége 50-60 FPS-nél nagyobb értékekre? Az itteni vásárlók hány százalékát érinti ez a dolog?
Végül pedig, tőled is megkérdezném, hogy milyen TFT-ket használtál eddig? Márka, típus, méret?
Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Windows 10
- Renault, Dacia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest