- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
na helo emberek
uj gep vasarlasa lassan aktialis lesz, Viszont a hutesen meg gondolkodnom kell ,hogy legyen megoldva. A mostani gepem alig termel hot, tehat a jelenlegi hutes megfelelo. Viszont az uj cuccoshoz sztem keves.
Elmondom hogy hasznalom most : elol a haz aljan egy 8as Silentblade 7Von befele huzza a levegot. Az oldallapon (cpu magassagaban ) van egy 12cm es Silentblade 7V on, ez pont a cpu ventire fujja a levegot , es jut a ramoknak , csipszetnek is mivel 12cm es . A 3. venti ugye a tapban van , ez kifele nyomja a levegot.Na most en arra gondoltam ,hogy ha meglesz az uj gep (core2 tuningolva ,8800GT tuningolva), akkor kellene egy venti ami segit a tapnak es kinyomja a meleget. Elsosorban a VGA kartya hotermelesetol tartok, tehat jo lenne kiszivni a forro levegot mielott ramenne a CPU ra.
Egy a baj ezel , a 12 es venti oldallapon eleg magasan van , tehat ha a haz hatuljara raknek egy kifele szivo ventit , akkro az pont azt a hideg levegot szivja ki amit a 12es ventivel befujok (ez mindenfelekeppen befele kell ,hogy fujjon mivel igy tudom huteni a ram+csipszetet is, es besegit a CPU hutonek is)
Arra gondoltam , hogy a VGA alatt berakok egy 8ast , a haz aljara , leszabajozva ami kifele szivna. ennek lenne ertelme ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- LEGO klub
- E-book olvasók
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...