- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koviracs
csendes tag
Szasz mindenkinek!
Mivel itt elég sok szó esik az fx 5700LE-ről, úgy gondolom érdemes beleszólnom.
Nekem ilyen videókártyám van és nagyon jól viszi a dolgokat. Ajánlom mindenkinek. DirectX 9.0 kompatibilis, Vertex Shader továbbá Pixel Shader 1.3 (ez egyre több játékhoz kell) verzió található még rajta. Még a Thief III.-is szépen fut rajta, amihez igen jó gép kell. Halk. Viszont úgy gondolom, hogy a Geforce fx 5900-at is érdemes lenne megnézni. -
zLegolas
őstag
Tegnap óta vagyok igen boldog tulajdonosa egy Radeon 7000 -esnek, szintén PCI, TV-Out, régóta vágytam egy ilyesmire....
Szintén 2. gépbe megy, ami igen halk kéne, hogy legyen... multimédiás célra.
Még csak ismerkedem vele, de szinte már túl jó nekem... mellesleg cseréltem egy cimbivel egy 32MB-os AGP-sről... -
simonzé
addikt
Az a bizonyos GF FX5700 egész véletlenül nem PCI Express-be való? Tényleg nem tudom.
Mi történik ha egy PCIExpress-es VGA-t egy sima PCI sínbe rax? Ugye elvileg a PCIExpress visszafelé kompatibilis, de mi történik a fenti esetben? Gyenge VGA teljesítményt kapok, vagy füstöt és szenet? -
lenox
veterán
Hat igazabol 2 gepem van, egy halk, meg egy gyors. A halkban nincs agp (ez egy shuttle xpc zen st62k tipusu minipc), de a tap is kulso es passziv (venti mentes). Szal ebbe keresem a leheto leggyorsabb vga kartyat, ugyhogy szuksegszeruen pci kell legyen. Egy erosebb agp-s kartyahoz erosebb tap is kellene, akkor meg mar huteni kell, stb, szal nem szeretnem a halksagot felaldozni. A masik gepem gyors, de nem is halk, abban van agp...
-
Esmein
nagyúr
Nem lenne olcsóbb vmi agp-s deszkát összetákolni ?...
-
lenox
veterán
Szoval ahogy a cim is mutatja, arra lennek kivancsi, hogy melyik a leggyorsabb PCI buszos (tehat nem express) grafkartya. Nekem egy ATI Radeon 9200-am van, 250 MHz core/200 MHz mem, 128 bit, 256 MB. Nem rossz, de doom3 nem fut rajta elfogadhato szinten, 3dmark2003 az olyan 1100. Tudom, hogy pl. 8500 gyorsabb lenne, ha van valakinek elado, meg is veszem. Meg gyorsabb? Pl. elvileg van GF FX 5700 PCI is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest