Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RasHaN
aktív tag
Eléggé meg tud izzasztani experten, talán jobban mint néhol az első rész.
Az új fegyverarzenál nagyon bejön, igazi apokaliptikus házi modding feeling van ittott (gyorsbilincsel, a fegyver csövére ragasztott lámpa, stb)
A Desert Eagle szerintem mindenki legjobb barátja lesz, végtelen töltény (pisztoly uygebár), és egy lövés leszakít egy végtagot. A zombik már szépen darabolhatók, és pl robbantásnál nem köddé válnak, hanem szépe ragdollikusan elröpülnek (végtagonként a világ minden vektorába.
A szó amit Keldor keresett: a defibrillátor. Medpack helyett vihető, és visszahozhatsz egy csapattagot a földről. Pills helyett lehet még felvenni Adrenalin injekciót.
Amiről pedig mindenki tud: Meelee weapons. A demóban: Machete, Serpenyő, Gitár, Gumibot.Nekem úgy tűnik hogy itt sokkal összefüggőbb kampányokra kell számítani (ez a parish úgy kezdődik hogy kiraknak egy hajóról: "sok sikert fiúk, én visszamegyek további túlélőkért!")
A grafikai fejlődés pedig érezhető. Nagyon szép. Csak az új AI Directorból nem éreztem semmi újat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Spórolós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Eladó egy s21+ 5g
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest