Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RasHaN
aktív tag
Eléggé meg tud izzasztani experten, talán jobban mint néhol az első rész.
Az új fegyverarzenál nagyon bejön, igazi apokaliptikus házi modding feeling van ittott (gyorsbilincsel, a fegyver csövére ragasztott lámpa, stb)
A Desert Eagle szerintem mindenki legjobb barátja lesz, végtelen töltény (pisztoly uygebár), és egy lövés leszakít egy végtagot. A zombik már szépen darabolhatók, és pl robbantásnál nem köddé válnak, hanem szépe ragdollikusan elröpülnek (végtagonként a világ minden vektorába.
A szó amit Keldor keresett: a defibrillátor. Medpack helyett vihető, és visszahozhatsz egy csapattagot a földről. Pills helyett lehet még felvenni Adrenalin injekciót.
Amiről pedig mindenki tud: Meelee weapons. A demóban: Machete, Serpenyő, Gitár, Gumibot.Nekem úgy tűnik hogy itt sokkal összefüggőbb kampányokra kell számítani (ez a parish úgy kezdődik hogy kiraknak egy hajóról: "sok sikert fiúk, én visszamegyek további túlélőkért!")
A grafikai fejlődés pedig érezhető. Nagyon szép. Csak az új AI Directorból nem éreztem semmi újat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Entware topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest