Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
temp123456
tag
igen, koszi
eddig nalam is ilyesmi a nyero
csak gondoltam hatha van valami szereles nelkuli mert korte csavaras meg megy, kapcsolo szerelesbe meg agyonvagna az aramhmm csillarkapcsolom van amire az egyik agra a csillar egoi (lehet nem mind) vannak kotve, masik agon pedig a csillarba epitett ventillatort mukodteti.
es maris meg van bonyolitva az egesz[ Szerkesztve ]
-
temp123456
tag
koszi, erre sem gondoltam pl soha
tv a falon, se polc se asztal nincs, nem tudom hova tenni. max falra felrakni ezeket is de ugy meg nem szep. ilyen relet jo lenne beiktatni csillart kapcsolni ebben a megoldasban, de az mar villanyszereloi munka.
legnagyobb problemam altalaban az ajanlott megoldasokkal, hogy ugy vedd mintha szobaban 1 arva. konnektor sem lenne
(hogy a TV akkor hova van bedugva? hajaj hat az valami extra kacifantosan van megcsinalva, a vege az hogy kb haz masik vegeben 30+ meterre kap aramot es nem az aram van idehozva, hanem a tv van odakotve ^^) USB post az van boven. -
temp123456
tag
huu valaszok, mik vannak
nagy paraszti haloszoba, nagy csillar jo magasan. E27
kivulrol nem jon be szinte semmi feny, ablak meret/ elhelyezkedes/ fak-bokrok miatt, belso szoba, etc, szoval nappal is tok sotet van feny nelkul.Estefele kb a'gyban fekszem mar, a nagy tv a falon, megy film vagy jatek (nekem ahhoz is kell villany, tok sotetben nem jo), minden wireless , wifi is van.
sokat nem mozgok, az oldalrol erkezo koncentralt fenyforras meg igen zavaro lenne.
a Tv kikapcs taviranyitoval me'g megy, mert jo nagy a gombja es megtalalom, de ott vege a mokanak*ezek a taposo kapcsolok jo dolgok, wirelessbe elemes mukodes nem akadaly
-
temp123456
tag
azt hiszem már évek óta töprengek valami megoldáson, de még nem találtam meg az igazit.
Este már nincs erőm feltápászkodni és sétálni egyet hogy lekapcsoljam a villanyt, így megy egész este amíg alszom.
Okostelefon iranyításhoz se lenne agykapacitás, kiabáláshoz sem erő. időzítő sem, összevissza alszom.
Valami olyan "okos" megoldás érdekelne , hogy égőt becsavarom lámpába es lenne hozzá egy jó lapát, tenyeres kapcsoló amit ide az ágykeretre, vagy az ágy melletti asztalra (konnektor nincs közelben) fel tudok szerelni / ragasztani, és még az utolsó erőmmel egy isteneset odacsapnék mielőtt a tudatlanség boldog állapotába kerülnék.Na ilyesmit látott e már valaki:
-
temp123456
tag
válasz Flowtation #10665 üzenetére
csak a meleg szin jatszik sajnos, tapasztalat, parszor csereltem mar led izzo garniturat mert tul hideg volt itt a finnyasoknak, foleg az idosebb korosztalynak, es V-tac-nal katalogusban ahogy megy fel a lumen, valahogy eltunik a 2700-3000K tartomany.
de kb ilyen jo lesz szerintem. ettol mar a Boeing is leszallopalyanak nez minket, -
temp123456
tag
válasz temp123456 #10663 üzenetére
ejj mar lejart a szerkesztesi ido, bocsi.
de most igy nezegetve elgondolkoztam hogy erosebb led panelt a plafonra almennyezetbe, abbol meg lehet van is ilyesmi. -
temp123456
tag
válasz Flowtation #10658 üzenetére
kukorica annyira nem bejovos, de filamentrol jokat hallok, csak talalni kellene valami eroset belole, ami nekem egyelore meg nem sikerult.
-
temp123456
tag
udvozlet
mar az egesz hazat lecsereltem ledesre de EZT egyelore nem sikerul. nincs valami hasonlo ami a szememet is kiegeti? -
temp123456
tag
elnezest, nem neztem forumot, azt hittem nem kuldtem el a postot aztan most nezem megis
kb ilyen [link]
PremiumLED webaruhazbol vettem mar vagy 3 eve kb. de ugy latom ez a webaruhaz mar nem letezik.
valami 13k penz lehetett darabra es akkor mintha akciosan 10k ala lett volna szoritva. -
temp123456
tag
Sziasztok
Van nekem itthon etkezoben egy indukcios lampam, ami 50w 3300+lumen melegfeher E27 es ugy megszoktuk hogy jo fenyesen vilagit de kicserelnem egy ledre ha tudnam hogy ilyen erosebb tipusbol mit lenne erdemes venni.
Koszonok barmi infot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest