Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazzi023
csendes újonc
Először is köszi, szerintem is egy bika készülék ez a 14 Ultra!
A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
Egy kicsir nevetségesnek találtam a 60Hz-et egy zászlóshajó telefonon. Én személyesen mint említettem fotózok, videózok, és szerkesztek a telefonom, és nagy gépigényű játékokkal játszom!
Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál? -
secretgarden
aktív tag
Ez nagy igazság, az a fontos hogy mire kell a telefon. Van egy kollegina aki kizárólag telefonál rajta, WhatsApp-ol, Kindle/Google Play Books eBook-okat olvas, és Audible hangoskonyveket hallgat. Na, neki például teljesen felesleges nagy teljesítmény vagy szuper kamera, mert nem használja ki. Nekem viszont rengeteg app van telepíve (és hasznalom is oket), plusz nagy a kezem, szóval nekem egy nagy telefon kell sok RAM-al. Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Direct One (műholdas és online TV)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál?