- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx
tag
válasz
Atomantiii #10288 üzenetére
Köszi, közben kicsit visszagörgetve meglett a 64 bites driver, meg a 20360-as PVR is, a kép szép, meg is találta a csatornákat, már csak valahogy ezt a CD audió dugaszos hiányt kéne kiküszöbölnöm, hogy legyen hang is.
-
flexxx
tag
Halihó!
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, végül egy TV2000 XP Expertre esett a választás, azt olvastam, hogy 64 bit-es rendszeren 2 giga ram mellett okés a dolog.
Valaki esetleg be tudja nekem linkelni a legfrissebb driver/WinFast PVR-t hozzá? Illetve ha nincs CD audió bemenet az alaplapon, ki tudok csikarni más módon is hangot belőle?
-
flexxx
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy Leadtek kártyát, ami tud hardveres MPEG2 kódolást, 2D-s fésűszűrős, és támogatja a 64 bites oprendszereket is?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest