Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, az elején erre gyanakodtam én is, de ha olyanja van a megmozgatás se segít. Mint írtam néha át kell tegyem másik PCI foglalatba a kártyát, hogy ismét felismerje a gép. Aztán 1-2-3 nap és megint elkezd szívózni...
Arra már sajna nem emlékszem, hogy mielőtt frissítettem volna az alaplapom BIOS-át 2-esről 3-asra, volt-e ez a jelenség, de sajna downgradelni nem lehet a BIOS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest