Hirdetés
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- ASUS notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
tellvilmos
üzenetére
üdv tellvilmos,köszi az infót és a képet. most jöttem rá,hogy ilyenem nekem is van.novemberben a helyi kábeltv-s szerelők,mikor beüzemelték a kábelnetet,pont egy ilyet tettek az elosztó elé (vagy mögé...
),ami a kábelmodembe jön.szobák és eszközök leosztása az kb mint nálad,csak itt 2 szoba van.majd otthon alaposan átnézem a kábelezést,mert most megmondom őszintén,halvány lila fingom sincs,hogy pontosan mi,hogy,hova van kötve,de a nálad megszűnt problémákkal én is találkoztam,csak nálam még élő problémák.
Ja,meg meg kell dícsérnem a szerelőket,hogy default raktak ilyen leválasztót,nem is hittem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),ami a kábelmodembe jön.szobák és eszközök leosztása az kb mint nálad,csak itt 2 szoba van.majd otthon alaposan átnézem a kábelezést,mert most megmondom őszintén,halvány lila fingom sincs,hogy pontosan mi,hogy,hova van kötve,de a nálad megszűnt problémákkal én is találkoztam,csak nálam még élő problémák.