Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attila.86
üzenetére
A probléma gyakorlatilag csak a Sonora családot érinti, azaz a PxTV1200, PxPVR2200 és PxDVR3200 H-t. Régi probléma, szerintem tudják is a Leadtek-nél. Változó az intenzitása, nálam 22-vel már csak nagyon ritkán fordul elő. Az utolsó három driververzió is kell hozzá. Az okát nem találom még, de az OS energiagazdálkodása nagyon gyanús nekem, mint kiváltó ok. Ha le van tiltva, akkor gyakorlatilag sosem jelentkezik nálam.
A probléma egyébként a hw előnézettel kikerülhető. Csak akkor kicsit lassabban vált csatornát.
-
bzoley
veterán
válasz
attila.86
üzenetére
Majd jön da-raa, és jól megmondja a frankót neked.
PxDVR3200H-t használ(ugyanaz, mint a tiéd), és a legfrissebb driverrel, 2.0.3.22-es PVR2-vel nincs gondja(ha jól emlékszem).
A különböző kártyák nem teljesen állja meg a helyét, mert nekem x64-es OS van fönn, 4GB rammal, és a terhelés nem üti meg a 4%-ot.
A sok PVR2 óta-nak meg semmi jelentőssége, ha csak az új működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest