Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Leadtek Winfast PxDVR3200 H (téma lezárva)

(#351) GoodSpeed válasza bzoley (#350) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát lehet... múltkor újratelepítettem az OS-t, de megint kezdi azt, hogy a PVR2 windows induláskor automatikusan elindul, mármint bedobja a tévénézés módot, ez mitől lehet ?

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#352) bzoley válasza GoodSpeed (#351) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Vagy csoda, vagy valamit megint nagyon mellényúltál:)
Ilyet nem szokott csinálni, hacsak nincs benn az automatikusan induló programok között. Oda meg csak te általad kerülhet.

(#353) GoodSpeed válasza bzoley (#352) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Winfast WFWIZ került be az indítópultba, de azért mert alapból a tálcán nem jelnik meg a TV icon, így nem működik a távirányító sem. Két dolgot tennék hozzá.

1. normál fiókról van szó.
2. A régi PVR 2 esetében a régebbi OS installációnál megjelent.

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#354) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#353) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre semmi ötlet, hogy a WinFast Wizard miért nem indul el automatikusan normál fiók esetében? ( Előző win installnál elindult).

(#355) bzoley válasza GoodSpeed (#354) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Próbáltad rendszergazdaként futtatni a telepítőt?

(#356) GoodSpeed válasza bzoley (#355) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alapból úgy lett feltéve, csak miután minden szükséges dolog felkerült, utána mentem át a normál fiókomra az admin fiókomról.

(#357) bzoley válasza GoodSpeed (#356) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

De nem ez volt kérdés. A normál fiókban rendszergazdaként telepítve hogy viselkedik? Normális Vista-d van? Indul még valami automatikusan, ami esetleg bekavarhat?

(#358) GoodSpeed válasza bzoley (#357) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocs, de alapból nem szokás normál fiók alól telepítgetni, nem szedtem le, és nem raktam fel újra. Mert máshogy ugye ezt nem lehetne megállapítani...

Az msconfigban viszont ott van a DTVSchdl. Windows Vista Home Premium 64 bit OEM van.

(#359) bzoley válasza GoodSpeed (#358) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ez esetben nincs több kérdésem.
A DVTSchdl, és a Wizard nem ugyanaz.

(#360) GoodSpeed válasza bzoley (#359) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az oldaladon vlahol írtál ilyesmiről, hogy előfordul, hogy a registrybe elfelejt ezt azt beleírni.

(#361) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnéztük, rosszul emlékeztem, rendszergazda fiókunk alatt sem indul el automatikusan, a távirányító így nem is müködik természetesen, amíg manuálisan elnem indítjuk.

(#362) daa-raa válasza GoodSpeed (#361) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"WinFast Schedule"="C:\\Program Files (x86)\\WinFast\\WFDTV\\WFWIZ.exe"

Ezt írd be egy üres txt file-ba, majd nevezd át mondjuk wfwiz.reg-re, és verj rá két erőset.

Si vis pacem, para bellum.

(#363) radi8tor1 válasza daa-raa (#362) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

"... és verj rá két erőset." :DDD

TRON addict

(#364) GoodSpeed válasza daa-raa (#362) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi :R

(#365) GoodSpeed válasza daa-raa (#362) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A helye út : C:\Program Files\WinFast\WFDTV\WFWIZ.exe , utólag manuálisan kellett állítani ;)

(#366) daa-raa válasza GoodSpeed (#365) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Igen, amit írtam az x64 specifikus. Erre nem is gondoltam elsőre...

(#367) akos86

akos86
(lelkes újonc)

vásároltam én is egy leadtek pxdvr 3200 H tv tunert teljesen megvok vele elégedve szép képe van gyorsan vált csatornát is elég gyors kis kártya jól működik xp alatt használom ezelőtt pinnacle pctv 50i -m volt de ez 100jobb :D örülök h ezt választottam de sokat olvasgattam a fórumban is elolvastam bzoley topikját is sokat segített köszönöm :) bátran ajánlom mindenkinek :)

"Ha félbevágom a kutyát,akkor rövid-eb lesz..??"

(#368) Zicky

Zicky
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Volna egy kérdésem, amire több topikot olvasva sem találtam választ.
Tudnak ezek a digitális tv tunerek úgy működni, hogy az összes bejövő digitális jelet RF-re konvertálják majd a tévék felé kiadva mindegyiken különböző műsort nézhetek?
Esetleg valami más módszerrel?
Konkrétan valami több kimenetes set top box emulátor szoftverre gondolok.

(#369) bzoley válasza Zicky (#368) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nem tudnak.

(#370) Zicky válasza bzoley (#369) üzenetére

Zicky
(lelkes újonc)

Köszi!

Szóval akkor számítógéppel sem lehet kikerülni a digitális kábeltévénél az Egy előfizetés -Egy tévé - Egy műsor korlátot ??? :F ;) :B

(#371) bzoley válasza Zicky (#370) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nem.

(#372) bikmakk

bikmakk
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Egy szubjektív véleményt szeretnék kérdezni bzoley-tól és daa-raa-tól.

Szerintetek ez egy jó TV tuner, úgy értem célszerű megvenni? Elég sok itt a probléma a fórumban, és azt szeretném tudni ezek általánosságban inkább emberi mulasztások/félrekonfigurálások eredményei vagy akad köztük olyan is ami a kártya hibájából ered? Másképp feltéve Nektek volt vele problémátok amikor először találkoztatok vele vagy minden simán ment?

Köszi

[ Szerkesztve ]

~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~

(#373) daa-raa válasza bikmakk (#372) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nekem eddig csak Vista x64 + 4GiB RAM esetén akadt vele problémám, ez esetben ugyanis a hw encoder hibásan működött. Ez viszont általános, minden hw tunert érintő probléma, amit a Leadtek napjainkra orvosolt (legalábbis a PVR3000 Deluxe és a PxDVR3200 H esetén). Persze ehhez a legfrisebb (mind a két tuner esetén beta, azaz nem WHQL) driver és PxDVR3200 H esetén legfrisebb PVR2 kell.

32 bites OS alatt nem volt vele semmiféle problémám.

(#374) bzoley válasza bikmakk (#372) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Persze, hogy jó tuner. Az említett hibán kívül nincs más, amiért a kártya, vagy a működéséhez szükséges eszközök valamelyike lenne a felelős.

(#375) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)

Banyek, októberben vettem a kártyámat 18k-ért (premium változat) most meg 25k-ért vesztegetik ugyanott. Jobb ebbe fektetni a pénzt mint részvényekbe manapság :DDD :DD

(#376) eziskamu válasza bikmakk (#372) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Mindegyik gyártó mindegyik tunerével van szívási lehetőség, de a Leadteknél legalább fejlesztik a dolgokat (bár a háttérben ott az Arcsoft), a Pinacle gyakran ugyanazt
a hardvert (vagy annak takarékosabb változatát) adja el egyre újabb szoftverekkel (úgy csinál mint a Creative Labs) a többiek meg a PowerCinemához gyártanak/gyártatnak tv tuner karit.

(#377) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az mitől lehet, hogy mostanában, ha elindul a PVR2 lenémítja automatikusan az X-FI-t ? Ez régebben nem volt tapasztalt jelenség.

(#378) bikmakk

bikmakk
(kvázi-tag)

Köszönöm szépen a válaszokat! :R

Egyébként egy TV2000 XP Experttel párban tudná a PIP funkciót, vagy az csak két egyforma kártya esetén kivitelezhető? Olyankor nem elég csak két tuner jelenléte két bejövő jel is kell, azaz mindkettőbe kell kábelt dugni, ugye?

~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~

(#379) bzoley válasza bikmakk (#378) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Két egyforma kártyával sem kivitelezhető.
[link]

(#380) bikmakk válasza bzoley (#379) üzenetére

bikmakk
(kvázi-tag)

Köszi szépen, bár ezen most meglepődtem :Y Nem mintha olyan fontos lenne ez a funkció :DDD

(#381) daa-raa válasza bikmakk (#378) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ehhez az is kellene, hogy a PVR2 egy példánya egyszerre több tunert is tudjon kezelni. Erre azonban nem képes, ezért kell kétszer elindítani. Vagy akár többször is (négyig tesztelve, sajnos több tuner egyszerre még nem járt a gépemben).

(#382) Clemi

Clemi
(őstag)

Van egy egyszerű, de annál bosszantóbb problémám a TV kártya használatával (Winfast DTV3200H)

Ha az analóg felvételi módot valamilyen hardveres (DVD vagy Mpeg) felvételi módra állítom, nem vesz fel hangot. A sima DVD vagy bármilyen más felvételi módban rendesen van hang.

Van valakinek erre esetleg megoldása?

ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

(#383) daa-raa válasza Clemi (#382) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Amit írtam a DVB topicban, azt kipróbáltad?

(#384) Clemi válasza daa-raa (#383) üzenetére

Clemi
(őstag)

Bocs, de mit is írtál a DVB topicban amit ki kellene próbálnom?

Lehet hogy az a baj, hogy a hangot belső összeköttetésen kapja, és nem a kábelkötegen amin a videó jel bemegy?

(#385) daa-raa válasza Clemi (#384) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Azt kérdeztem, hogy van-e hang Hardveres előnézetben. Fél perc megnézni.

Az nem lehet baj, a hw codec használata esetén a tömörítés magán a kártyán történik, onnan a jel már a PCI-E buszon keresztül kerül a procihoz (MPEG2 System Stream formájában), ami azt dekódolja.

(#386) Clemi válasza daa-raa (#385) üzenetére

Clemi
(őstag)

Hang állandóan van, mivel az alaplapi hangkártya vonalbemeneten keresztül érkező hangot teszem a bejövő videójel mellé. Normál DVD módban felveszi a hangot, de hardveres DVD módban nem.

Egyébként ha bekapcsolom a hardveres elölnézeti módot eltúnik a kép ha megállítom a felvételt.

[ Szerkesztve ]

(#387) daa-raa válasza Clemi (#386) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Hardveres előnézetben azt látod, amit a kártya hw MPEG encodere tömörít és a proci dekódol. Szóval ha hw előnézetet használsz, akkor az összekötő kábel nem is kell.

Nálam semmiféle probléma nem jelentkezik azok közül amit leírtál. Van hang hw felvételen is, a kép is megvan hw előnézetben a felvétel leállításakor. Hw elnézetben a felvétel indítása és leállítása pillanatok alatt lezajlik.

Első körben húzd le a belső átkötőkábelt és teszteld le a dolgot hw előnézetben. A Video megjelenítő-t pedig állítsd át VMR9-re.

(#388) Clemi válasza daa-raa (#387) üzenetére

Clemi
(őstag)

Egy dolgot kipróbáltam. Analóg TV bemenetet választva nincs semmilyen gond, minden úgy van nálam is, ahogy írtad.

A gondok CVBS bemenet választáskor vannak. Ha azon keresztül érkező jelet akarok felvenni, akkor nincs hang hardveres DVD felvételkor.

A kép egyébként nem mindíg megy el, viszont néha magátol átkapcsol hardveres MPEG2 módba.

(#389) daa-raa válasza Clemi (#388) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A CVBS-t eddig nem írtad...

A breakout kábelen a bemenetekre rendben van rákötve minden? (Sárga - video, vörös és fehér - hang)

(#390) Clemi válasza daa-raa (#389) üzenetére

Clemi
(őstag)

Hát ezt már írtam, hogy a videó jel a break out kábelen megy, de a hangot a hangkártyára dugtam. CVBS módban, amíg nem kapcsolok át valamelyik hardveres tömörítésű felvételi profilra így is felveszi a hangot.

Mivel annak a kábelnek a végén amin a hang jön mini Jack dugó van, és most nincs itthon JACK-RCA átalakítóm, ki sem tudom próbálni, hogy a TV kártyán át bevezetett hang hogy jelenik meg a PC hangszóróin.

[ Szerkesztve ]

(#391) daa-raa válasza Clemi (#390) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha a hangot nem a tunerre kötöd, akkor nem is fog a hw encoder hangot tömöríteni (illetve fogja: a nagy csendet). Ha a hw encodert akarod használni, akkor a tunerkártyára kell kötnöd a hangot.

(#392) kerpok

kerpok
(kvázi-tag)

hahó all!

Most készülök ilyen kártyát venni!

Vista alatt megy rendesen!?
Telepítési gondok?!

Vmi amit esetleg tudnom kell?!

Segítsetek please!

thx
Pókos

(#393) bzoley válasza kerpok (#392) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Néhány hozzászólással korábban:

"Nekem eddig csak Vista x64 + 4GiB RAM esetén akadt vele problémám, ez esetben ugyanis a hw encoder hibásan működött. Ez viszont általános, minden hw tunert érintő probléma, amit a Leadtek napjainkra orvosolt (legalábbis a PVR3000 Deluxe és a PxDVR3200 H esetén). Persze ehhez a legfrisebb (mind a két tuner esetén beta, azaz nem WHQL) driver és PxDVR3200 H esetén legfrisebb PVR2 kell.
32 bites OS alatt nem volt vele semmiféle problémám."

Vagyis nincs vele semmi gond.

[ Szerkesztve ]

(#394) kerpok válasza bzoley (#393) üzenetére

kerpok
(kvázi-tag)

KÖSZI SZÉPEN!

Akkor irány a bolt....

:C

(#395) Clemi

Clemi
(őstag)

A Story a következő:

Adott egy PVR3200H kártya, egy XP+SP3. Mikor először indítottam a kártyával a gépet, a tunerhez kapott lemeztől telepítettem fel a PVR2 programot. A digitális csatornák közül megtalálta a DunaTV-t és az Autonomia-t, bár se kép, se hang nem volt. Most frissítettem (nem helyette telepítettem) a legújabb 2.0.3.16-os PVR2-re és a korábban megtalált két digitális csatorna eltünt, de nem is talál semmit. Most ilyenkor mi lehet a gond? Meg egyébként is miért nem volt se kép se hang a megtalált csatornákon?

(#396) Clemi

Clemi
(őstag)

Újabb tapasztalat...

A fene se gondolta volna, de leforgattam a szoba antennám két botja között lévő trapéz alakú műanyag antennáját vízszintesre és lám megjött a 802 Mhz-en a DunaTV HD, és az Autonomia SD adása 100%-os minőségben.

Mindezt Békáson, (Bp, III. ker.) egy panel 9. emeletén a szoba ablaktól legtávolabbi sarkában, Vinfast PVR3200H kártyával

(#397) MayerApu

MayerApu
(újonc)

Üdv

Egy ilyen kártya vételén gondolkodok. Érdekelne, hogy a december 1.-től beindult digitális műsorszorás már vehető e ezzel a kártyával, az a 2 csatorna. Kell hozzá vennem egy dvb-t antennát vagy ez, pontosan, hogy működik.
Nézegettem , hogy hol a legolcsóbb és eddig a pixmania tűnik a befutónak:
http://www.pixmania.com/hu/hu/726432/art/leadtek/pxdvr3200-h-pci-tv-tuner.html?srcid=1350&Partenaire=Olcsobbat_aff&CodePromo=oui&aftrack=TVRVNE9EczBPRFl6OzEyMjg2MzgzNjQ7

[ Szerkesztve ]

(#398) daa-raa válasza MayerApu (#397) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Tudod venni vele, ha a vételi viszonyok lehetővé teszik.

(#399) MayerApu

MayerApu
(újonc)

Kösz a gyors választ. Külön antenna akkor nem kell a dvb-t-hez hanem elég egy erősítős lepke antenna is? DigiTV-t is rákötném a kártyára. Létezik hozzá vmi elosztó???

(#400) daa-raa válasza MayerApu (#399) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Elég, de a jelenlegi jelszintek mellett nem hátrány ha közvetlenül rálátsz az adóra.

Létezik közösítő (ami erősítő is), a Premium kiszerelés esetén mellékelve van. Külön még nem láttam sehol, de CardMate a neve.

(#401) MayerApu

MayerApu
(újonc)

mivel tud többet a premium változat? csak kiegészítőkben több? ill. hol találok premium változatot mert a pixmanián nincs

(#402) daa-raa válasza MayerApu (#401) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szinte minden boltban van, illetve rendelhető (legalábbis Debrecenben szinte mindenhol fent van az árlistákon). Az összes különbség a CardMate megléte a Premium csomagban.

(#403) MayerApu

MayerApu
(újonc)

Érdekes, hogy a pixmanián azt írják, hogy PCI-os csatolófelület van rajta az ipin.hu-n meg azt, hogy PCI-e

(#404) daa-raa válasza MayerApu (#403) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

PCI-E. Egyrész a Leadtek csak jobban tudja, másrészt nekem is feltünt volna ha PCI-os. Emellett ugye a típusjelben a Px a PCI-E-re utal.

(#405) Adler

Adler
(tag)

Tudja valaki, hogy miért nem működik az EPG letöltése(xmltvupdate.exe progival szoktam letölteni). Csak azért mert az lhsite-on nem írnak semmit, ott is csak érdeklődnek efelől.

Válaszaitokat előre is köszi

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80 http://www.panoramio.com/user/2085321;ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX260 + Kingston DDR3 KHX1333C7D3K2/4G

(#406) daa-raa válasza Adler (#405) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

(#407) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Folytatás a Leadtek belső tévétunerek topicban.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Leadtek Winfast PxDVR3200 H (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.