- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
ram34
tag
Kicsit majdnem beijedtem. Az ujonnan vásárolt Leadtek PVR 2000 karimat gondoltam átteszem egy másik PCi helyre (bonyi most elmondani miért). Hát nem hogy nem működött még nem is ismerte fel a gép de tényleg semmilyen módon. Visszaraktam az előző helyre és itt tökéletesen működik.
Mi lehet a gond? 5let? -
Hale Bopp
csendes tag
Hello!
Nekem is lenne egy kérdésem, valamelyik gombra rányomtam és nem tudom ablakosan nézni a tv-t csak full screenben, hol lehet beállítani? -
ram34
tag
Bocsi csak most néztem a válaszodat köszi a tippet. Igen ott jó. Igen MPEG-2-ben digizek. Egyébként megvagyok elégedve a minőséggel. Ennyiért egész jó a kártya.
-
ram34
tag
Sziasztok!
Lenne 1 olyan problémám, hogy adott 1 ilyen Leadtek PVR 2000-es tuner. A felvett anyagban a kontúroknál csikozódás látszik, főleg a nagyobb mozgásoknál észrevehető. Mi lehet a probléma. Ha valaki tud segítsen Plízzz. Nagyon megköszönném. -
gabroca
tag
Hardweres kártya. Az enyém eladó. 25k az ára.
-
vfo7
senior tag
El se hiszem, hogy senkinek nincs ilyen kártyája.

-
vfo7
senior tag
ZsUpsz
-
vfo7
senior tag
Senkinek nincs ilyen kártyája? Ez hogy lehet?
-
vfo7
senior tag
Senkinek nincs ilyen karesza? Elég drága ugyanis és mielőtt megveszem, kíváncsi lennék arra, hogy milyen.
-
vfo7
senior tag
Ez egy hardveres MPEG-2 kóderes tunerkártya. Van valakinek tapasztalata vele?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hobby elektronika
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest