- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
bpeter
csendes tag
Hello Natár és Többiek !
Kérek mindenkit nagyon, irja meg, ha volt már dolga WinTV-PVR-350 tv tuner-és dogot. kártyával. Én már kipróbáltam a másét ( USA-ból kapta, ezért csak NTSC-ben... ) és SUPER-nek találom. De nem tudom, hol forgalmazzák. Eddig nem találtam egy boltot...
Kösz !!
[Szerkesztve] -
virtual
tag
A DC10+ egy mjpeg kártya. amivel nagyon jó minőségben meg lehet vágni a videódat, majd visszaírni VHS-re vagy más analóg tárolóra. Ez egy dolog.
A DV2000 tunerkártya meg a hardveres mpeg2 tömörítés egy másik dolog. Ugyanis ezek mind ugyanúgy szoftveresen tömörítenek capture közben, ezért a minőség is olyan lesz amilyen. Közel nem DVD minőség. Egy hardveres mpeg2 tömörítő tunerrel kicsit drágább kategória. Az oldalon sem írják egy szóval sem hogy hardveres, csak azt hogy jó gép kell hozzá (szoftveres mpeg2 miatt) meg ohgy támogatja többek között az mpeg2-őt is valamilyen gyors codeccel.
Ez olyan mint a kép a képben funkció rosszhiszemű alkalmazása. Mivel az sem két tuneres élő kép, hanem csak valami felvett videót lehet elindítani a tvnézés mellett...
Mocskos sárgák
Aktív témák
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest