Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
Aktív témák
-
bpeter
csendes tag
Hello Natár és Többiek !
Kérek mindenkit nagyon, irja meg, ha volt már dolga WinTV-PVR-350 tv tuner-és dogot. kártyával. Én már kipróbáltam a másét ( USA-ból kapta, ezért csak NTSC-ben... ) és SUPER-nek találom. De nem tudom, hol forgalmazzák. Eddig nem találtam egy boltot...
Kösz !!
[Szerkesztve] -
virtual
tag
A DC10+ egy mjpeg kártya. amivel nagyon jó minőségben meg lehet vágni a videódat, majd visszaírni VHS-re vagy más analóg tárolóra. Ez egy dolog.
A DV2000 tunerkártya meg a hardveres mpeg2 tömörítés egy másik dolog. Ugyanis ezek mind ugyanúgy szoftveresen tömörítenek capture közben, ezért a minőség is olyan lesz amilyen. Közel nem DVD minőség. Egy hardveres mpeg2 tömörítő tunerrel kicsit drágább kategória. Az oldalon sem írják egy szóval sem hogy hardveres, csak azt hogy jó gép kell hozzá (szoftveres mpeg2 miatt) meg ohgy támogatja többek között az mpeg2-őt is valamilyen gyors codeccel.
Ez olyan mint a kép a képben funkció rosszhiszemű alkalmazása. Mivel az sem két tuneres élő kép, hanem csak valami felvett videót lehet elindítani a tvnézés mellett...
Mocskos sárgák
Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vírusirtó topic
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest