Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
Új hozzászólás Aktív témák
-
6absbulldog
tag
válasz
zsalesz #1608 üzenetére
Nekem se nagyon van alternatíva (egy ideig az R3E volt), illetve de. 3-4 év után kapartam elő az RF2-őt, mert az áll hozzá legközelebb és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi minden fejlődött az elmúlt években. Gyanítom (bár csak tipp), hogy amit az LMU-ba szántak, azt előbb ott próbálták ki. Például nem emlékeztem, hogy a fékezésnél az ABS szimulációnál jelentkező FFB effektet használta volna ilyen mértékben az RF2. Pedig most majdnem ugyanolyan, mint LMU-ban.
Illetve, ami nagyot fejlődött az a VR. Három éve, mikor utoljára próbáltam, katasztrófa volt. Most elég korrekt.
Szóval nekem most Rf2 az alternatíva, ha nem LMU-val nyomom. Felpakoltam olyan autókat, amiket szeretek, de nincsenek LMU-ban és most más szimre nincs is szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest