- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Dave567
addikt
Be próbálkoztam, hátha sikerrel járunk.
-
Dave567
addikt
válasz -=RelakS=- #29933 üzenetére
(#29934) gorog67 (#29935) Pumma
Köszönöm nektek is.
Megpróbálkozok vele, mert szerintem így ez fölösleges, ezek a kérdések nyugodtan mehetnének a LED tv topicba is, és ahogy mondtátok, a LED is LCD. -
Dave567
addikt
Nem tudom volt- e már róla szó, de nem lehet ne össze vegyíteni az LCD topicot, a LED tv topiccal?
Mondjuk LED lcd topic, ez szerintem jó név lenne neki, teljesen ugyan azok vannak mit a Led topicban, ugyan azok a kérdések, STB.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Osynho #29913 üzenetére
Azért szerintem ez nem így van, de csak szerintem, mert nagyobb felületen kell mozgatni az egeret, és volt rendesen után húzása.
(#29914) hcl: vsync a régi monitoromon, ami crt volt , ki volt kapcsolva, de amikor rá dugtam a tv-re ,akkor valamiért engedélyezte magától, írták is nekem, hogy kapcsoljam ki, ki is kapcsoltam, onnantól kezdve jobb lett, de teljesen nem szűnt meg a probléma.
60hz-en ment Pana 50ST50-em volt, 15ms input laggal.
Mivel sokat FPS-ezek, lehet érzékenyebb is vagyok a dolgokra, és ezért nem felelt meg a tv játékra.[ Szerkesztve ]
-
-
Dave567
addikt
válasz gorog67 #29886 üzenetére
Ha tv-t akarsz monitornak, akkor vigyázz vele, persze abban az esetben ha HD-ban szeretnél játszani.
Én sajnos rá fáztam, megvettem a szuper tv-t, és erre a gépem nem akarta vinni a Fullhd-t a játékoknál, szóval kell vas alá, rendesen, 720p-nél nem volt semmi gond, de ha már Hd-s a tv-m, akkor menjen úgy. -
Dave567
addikt
Az nem baj ha nem okoz problémát ha ott van, ha nem, de ott van mert én is láttam, és nem vagyok egyedül.
42"-os LG LA620S passzív 3d-n láttam 1m-ről, és ott voltak a csíkok, persze ha távolodtam az halványúlt, de hogy jó legyen ahoz nagyon, messze kelett hogy menjek.
Persze lehet, hogy a két fórumtársnak nem tökéletes a szeme, vagy csak hatótávon kívűl nézte a tv-t, de azok a csíkok akkor is ott vannak, de sebaj, legyen igazuk, Pumma kolléga is idejön LG-s ként, fossa róla a szavakat, úgy hogy látott két modelt belőle, de Ő már tud mindent.
Nem baj, nincsenek csíkok, aki látja az meg hülye.. -
Dave567
addikt
válasz csaba12242 #29359 üzenetére
Milyen messziről, és mekkora a tv képátlója?
Pumma: Az aktívnak is vannak hátrányai, sőt néha nekem is bántja a szemem, de hozzá szokik, van nálunk a társaságban olyan aki nem bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz DonMedve #26491 üzenetére
Philipset 6-os széria felett érdemes nézegetni, de ahogy láttam marha nagy az input lagjuk, játékra nem nagyon alkalmasak.
Sony w650 50hz-es /w805 100hz-es. Ezek a legalacsonyabb input laggal rendelkező tvk.Samu f6500 100hz-es 33ms input laggal ez még határ eset
Ezeket nézegesd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Markizmark #26469 üzenetére
Szerintem nincs semmi baj azzal a tv-vel.
-
Dave567
addikt
válasz #75912448 #26466 üzenetére
Még nem sikerült megtekintenem a tv-t sajnos, de minden kép keresni fogom és meg nézem ,az input lag elvileg 33ms az F5500-ban is, hát nagyon kiváncsi leszek rá.
Szeretek előre gondolkozni, ha még se jönne be akkor legyen mire kicseréltetnem gyorsan.(#26467) nismoka Nem tudom mi volt vele a baj, a Total Recall ment rajta szerintem HDba mert elég szép képe volt, de sajnos lehetett látni a vízszintes csíkokat, és nem tudom mi volt az.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz #75912448 #26462 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, Westend MM-be voltam, ott volt kirakva egy samsung 50F6500 nagyon szép képe volt, nagy fényerővel, lehet lejjebb kellett volna azt venni, de állítgatni sajnos nem volt időm, mert lányokkal voltam, sose menj tv-t nézni velük, mert ügy se lesz időd semmire.
Viszont láttam még kirakva egy sony 47w805-öt, hát beszarás milyen gyönyörű tv csak valami baj lehetett vele, mert vízszintes csíkok voltak a tv-n.Esetleg meg tudnád kérni a haverodat, hogy nézze meg nekem milyen az input lagja, mondjuk egy fps közben nagyon meg köszönném.
Üdv -
Dave567
addikt
válasz #75912448 #26265 üzenetére
Na pont ez az, na meg a másik kérdés ezért megfogtok kövezni de bírom a gyűrődést az aktív 3d, megjegyzem én bírom, nincs problémám vele, de szeretünk össze ülni 1-2 haverral filmezni, és mi van hogy ha haverok nem bírják a aktív 3d-t ? Kiküldjem őket a szobából, mert én azért is végig nézem a filmet?
Kicsit sok problémám van tudom!!![ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz #75912448 #26263 üzenetére
Az egyetlen gondom a pééénnzzz, mást nem nagyon tudok felhozni, meg tulajdon kép az van még, hogy monitornak használnám, ahhoz viszont kicsi inputlag kéne.
Azon gondolkozok veszek egy 50st60-at és mellé még egy monitort is, vagy egy sony w805-öt és azt viszont tudom monitornak is használni, de egyszerűen nem tudom eldönteni mi legyen, megjegyzem hely sincs sok. -
Dave567
addikt
Azért irigylem a problémáitokat, mármint hogy plazma VS Lcd én még dönteni se tudok.....
-
Dave567
addikt
válasz zolikaDB #25896 üzenetére
Philipset 6000-től felfelé érdemesebb venni, de az jócskán a kereteden felül van, ha még mákod van, ott van amit a kolléga ajánlott a samu f6100 -as, de még kaphatsz lg lm620s- is 32"-ba ezek mind ketten 100 hz-ek.
Az lg lm620s input lagja 31 ms szerintem játékra is meg felel neked.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz mayday00 #25638 üzenetére
És milyen tévéd van most, miről váltottál?
Az a baj hogy plazmákat is marha drágán lehet megvenni, E-boltba net szerint még van 50ST50 320000 Ft máshol meg az 50ST60 260000 Ft, ennyit azért nem szeretnék ki adni érte, de szerintem ha még kapható az 50ST50 már akkor se ér ennyit.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Esetleg a 46uef6100-rôl van valakinek tapasztalata input lag/ képminőség megéri meg venni?
Kernel: Köszi!!
Üdv
[ Módosította: radi8tor ]
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #25558 üzenetére
Bocsánat, csak mellékesen megjegyeztem a dolgokat, meg a feketére írtam azt hogy sonynak jobb gondolom csak viszont marha drága..
De ide be linkelem, aki szeretne jó kis tv-t, http://www.bemutatoterem.net/Termek/panasonic-tx-p55st60e-p110344.html nem fog csalódni benne, elnézést hogy ide raktam, de ez marha jó ajánlat ha igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #25531 üzenetére
Na jó, de azt te is tudod hogy ha valakinek, huhhh de nagyon fontos a képminőség, akkor nem LCD-t vesz, hanem Plazmát.
Mondjuk én nem ismerem a Sonykat, de súlyos nagyon az áruk, ennyiért én nem vennék tv-t semmi pénzért, mert nem tehetem meg, de ez legyen az én problémám.Andrasxy: Sajnos a Philips 5-ös szériák nem ajánlottak, sok gond volt velük.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Locutus #24870 üzenetére
Minimális világosság volt a szobába, de engem akkor se zavarta, amire nekem kell arra szerintem pont meg felelne.
A plazma tv nem való monitornak, mert aztán lehet izgulni hogy be ne égjen, nem tudom ki hogy van vele de inkább elviselem hogy be világit, mint hogy beégjen, haverom flatron tv-jét sikerült beégetni ott világít a google a háttérben, nekem nem annyira tetszik ő meg elviseli.
De amúgy van tapasztalatod az et50e-vel, láttad már élőbe? -
Dave567
addikt
válasz nightshadow #24864 üzenetére
Most nézem én is tegnap előtt még volt pár boltban....
Akkor meg nem tudom mi lesz, várok még valami használhatót találok. -
Dave567
addikt
válasz nightshadow #24862 üzenetére
Ja, mondjuk igazad lehet, tegnap mentem haveromhoz és kapott egy e5-ös panasonic tv-t, lehet hogy velem van a baj, meg az is benne van hogy 32ˇˇ colos volt, de nem volt olyan rossz a feketéje, mondjuk csak avit néztünk rajta a színek is korrektek voltak.
Mindenképp elmegyek majd valamelyik boltba meg nézem az et50e-t, e5-nél csak jobb lehet szerintem, és ha ez tetszett akkor azzal se lesz probléma.
Meg ami érdekel LM660s csak LG fórumon írták hogy a fehér az szürke, de majd ezt én is megnézem saját szememmel.
De ha tényleg nem jutok döntésre akkor megveszem az ST50-et, csak arra viszont nagyon oda kell figyelnem. -
Dave567
addikt
válasz nightshadow #24860 üzenetére
http://www.argep.hu/trend/SONY/Sony-kdl-ex720.html Még itt lehet kapni csak kicsit húzós az ára..
Na ennyit biztos nem adnék egy tv-ért, na jó ezért igen, ha milliomos lennék, és szerintem marha jól is néz ki.
http://www.sony.hu/hub/4k-tv -
Dave567
addikt
válasz blakey #24853 üzenetére
Semmi gond nincs vele, nincs ilyen tv-m ezt hagytam utoljára ha minden szakad sokaknak bejön és ajánlott is a maga 16 ms input lagjával, csak hát para van a beégés miatt, mert hát monitornak használnám.
Meg ott van még a Sony is utolsó körben EX720 csak egyenlőre 320000 Ft-ot nem engedhetem meg magamnak.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
akkor jobb a fénysűrűsége ha nagyobb vagy kisebb ? sajnos nem értek hozzá
Ja amúgy 260000 Ft-ot tudnék rá költeni -
Dave567
addikt
Üdv
Melyik tv-t ajánLjátok ?
Monitornak lenne filmezni/ játszani.
Lg47lm660s
Panasonic tx 47et5e
Panasonic tx 47et50e
Üdv
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asszociációs játék. :)
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Foreo Kiwi Derma – pórus center
- Projektor topic
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest