- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Dell notebook topic
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
-
cvn69
tag
válasz Xmodule #2500 üzenetére
Esetleg, a NVidia vezérlőben, vagy a vezérlőpult/képernyő-nél be kell állítani, hogy osztott vagy kiterjesztett asztal legyen a TV-vel. Utána lehet a hangszóró ikonnál vagy a vezérlőpult/hang-nál kiválasztani a HDMI output-ot
[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
ORCA58
addikt
válasz Xmodule #2183 üzenetére
A 100 Hz beállítása akkor jó ha egyénire állítod, és az elmosódás csökkentést 9-10-re, a torzítás csökkentést pedig 0-ra teszed. A fix beállítások a kép tartalmától függően érdekes dolgokat tudnak produkálni.
Nem tudom milyen DIGI Tv-d van. Ha Digikábel akkor az antenna kábelt kell a TV-be dugni, behangolni a digitális adásokat és nézheted. Ha tányéros, akkor az antennát felejtsd el.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
iminim
csendes tag
válasz Xmodule #2062 üzenetére
Nos kérdezed milyenek a SONY tv-ék.
Én most vettem a VB előtt 40HX700-ast. Először én is a 40 EX700-ast akartam venni ami ledes. De itt a fórumban küldtek pár linket ami alapján inkább a CCFL-est vettem meg.Azt irják , hogy a HX nek egyenletesebb a fénye, és talán jobb bevilágitás terén. Én megvagyok vele elégedve DVB-T nézek ott lehet HD-ét ,a VB-ét nagyon jó minőségbe adták meg , T-satos műholdasom van, az szintén jó minőségű,A 4:3-at 14:9-ben nézem igy nem torzit és persze két oldalt van egy kicsi csik. de az anyira fekete , hogy nem lehet látni , mivel a TV nek is fekete az előlapja. Röviden ennyi -
jlaci63
tag
válasz Xmodule #2052 üzenetére
Pár napja valaki beírta, hogy a 2010-es Sony-k elég jól sikerültek. Személyes tapasztalatom nincs.
Viszont épp az elébb próbáltam a Nemzet aranya 2-t 720p blue ray-ben (8 GB).
Hát ezután nem értem a vitát a felbontás, képélesség kapcsán. Nekem ez a film annyira pontosan, jó minőségben "tűélesen" jött le USB-ről, hogy az már természetellenesnek tűnt. Míg az Avatar ugyanebben a minőségbe egy élmény volt, addig ez már zavaróan hatott. Szinte Percenként vártam, hogy mikor állítja le a rendező, hogy "Oké fiúk, ennyi. Vegyük fel újra", Mint egy argentín szappanopera.
Azt hiszem Blue Ray-ben nem is érdemes, csak Fantasy-t nézni, vagy animációt, normál filmnél elég a BRRip, vagy a DVD minőség. pl. A MIB BRRip-ben is tökéletes számomra.
Persze ízlések és pofonok... Csak a saját benyomásaimat írom. -
c41r0^
őstag
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest