Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Paulo5577 #12523 üzenetére
Nem veszem annak, ne aggódj.
Az, hogy jó hosszú a fícsörpaletta, az nem azt jelenti, hogy jó is a tévé. Mi a különbség a tavalyi és az idei BE2 között? Nem vagyok fejlesztő a Sony-nál, de nyilván nem sok, elvégre ha fejlődésről beszélünk, akkor BE3, aztán X-reality. A BE2 az BE2 marad.
Az, hogy internetnettel szúrják ki a szemét az embernek, az véleményem szerint nem téma. Egy hulladék feleseleges fícsör annak, aki tévézni szeretne, ellenben a listán rajta van, az árát elkérik. Egyébiránt a konkurens gyártók is előszeretettel dobálják már. Az EX idén is középkategória, oké, de ez mit sem változtat azon, hogy a tavalyihoz képest egyszerűsített(szinonima: rosszabb) panelt kapott és csak 50Hz-es.
Ott elhibáztam, hogy túlságosan is általánosítottam, az NX ésa HX egyáltalán nem rossz. Más kérdés, hogy jó borsos, de ez új tévénél egyértelmű, Sony-ra szintén jellemző. Amúgy meg 2 magos feldolgozó egyég? Nem olvastam utána a technológiának, ebből adódóan lehet, hogy használható, de így névre elég vakujj-paraszt. Mindenesetre ezt nem akarom lehúzni, HX még is csak top, végülis tényleg lehet hogy hozzátesz a képhez, illene rákeresnem.
Úgy gondolom, hogy a Sony idén még mindig vállalhatóbb modelleket hozott, ki mint a Samsung, LG vagy a Panasonic, Philips.
Rosszul gondolod, minden nagy gyártó alulmúlta magát a közkedvelt ár-/méretkategóriákban - mentségükre legyen az EX500/C650 nagyon jól sikerült. De idén sikerült alulmúlni ezeket bőven, és a modellcsaládok/szintek keverése ezen nem segített, ellenkezőleg sok esetben drágított a terméken, érdemi javulást nem hozva, a fícsörlistát meghosszabbítva.
A Sony tévék és a teljeskörű médialejátszók fogalma pedig még mindig nem fedi le egymást. Gorillaglass meg egy rakás sz*r, tévészegmenstől függetlenül, ezt elhiheted nekem, tapasztalom.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest