Hirdetés

Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Paulo5577 #12523 üzenetére

    Nem veszem annak, ne aggódj.

    Az, hogy jó hosszú a fícsörpaletta, az nem azt jelenti, hogy jó is a tévé. Mi a különbség a tavalyi és az idei BE2 között? Nem vagyok fejlesztő a Sony-nál, de nyilván nem sok, elvégre ha fejlődésről beszélünk, akkor BE3, aztán X-reality. A BE2 az BE2 marad.

    Az, hogy internetnettel szúrják ki a szemét az embernek, az véleményem szerint nem téma. Egy hulladék feleseleges fícsör annak, aki tévézni szeretne, ellenben a listán rajta van, az árát elkérik. Egyébiránt a konkurens gyártók is előszeretettel dobálják már. Az EX idén is középkategória, oké, de ez mit sem változtat azon, hogy a tavalyihoz képest egyszerűsített(szinonima: rosszabb) panelt kapott és csak 50Hz-es.

    Ott elhibáztam, hogy túlságosan is általánosítottam, az NX ésa HX egyáltalán nem rossz. Más kérdés, hogy jó borsos, de ez új tévénél egyértelmű, Sony-ra szintén jellemző. Amúgy meg 2 magos feldolgozó egyég? Nem olvastam utána a technológiának, ebből adódóan lehet, hogy használható, de így névre elég vakujj-paraszt. Mindenesetre ezt nem akarom lehúzni, HX még is csak top, végülis tényleg lehet hogy hozzátesz a képhez, illene rákeresnem.

    Úgy gondolom, hogy a Sony idén még mindig vállalhatóbb modelleket hozott, ki mint a Samsung, LG vagy a Panasonic, Philips.

    Rosszul gondolod, minden nagy gyártó alulmúlta magát a közkedvelt ár-/méretkategóriákban - mentségükre legyen az EX500/C650 nagyon jól sikerült. De idén sikerült alulmúlni ezeket bőven, és a modellcsaládok/szintek keverése ezen nem segített, ellenkezőleg sok esetben drágított a terméken, érdemi javulást nem hozva, a fícsörlistát meghosszabbítva.

    A Sony tévék és a teljeskörű médialejátszók fogalma pedig még mindig nem fedi le egymást. Gorillaglass meg egy rakás sz*r, tévészegmenstől függetlenül, ezt elhiheted nekem, tapasztalom.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák