- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- USB4-es dokkolót kapnak az új Surface gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini-ITX
- Hálózati kábelek és szerelésük
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Paulo5577 #12523 üzenetére
Nem veszem annak, ne aggódj.
Az, hogy jó hosszú a fícsörpaletta, az nem azt jelenti, hogy jó is a tévé. Mi a különbség a tavalyi és az idei BE2 között? Nem vagyok fejlesztő a Sony-nál, de nyilván nem sok, elvégre ha fejlődésről beszélünk, akkor BE3, aztán X-reality. A BE2 az BE2 marad.
Az, hogy internetnettel szúrják ki a szemét az embernek, az véleményem szerint nem téma. Egy hulladék feleseleges fícsör annak, aki tévézni szeretne, ellenben a listán rajta van, az árát elkérik. Egyébiránt a konkurens gyártók is előszeretettel dobálják már. Az EX idén is középkategória, oké, de ez mit sem változtat azon, hogy a tavalyihoz képest egyszerűsített(szinonima: rosszabb) panelt kapott és csak 50Hz-es.
Ott elhibáztam, hogy túlságosan is általánosítottam, az NX ésa HX egyáltalán nem rossz. Más kérdés, hogy jó borsos, de ez új tévénél egyértelmű, Sony-ra szintén jellemző. Amúgy meg 2 magos feldolgozó egyég? Nem olvastam utána a technológiának, ebből adódóan lehet, hogy használható, de így névre elég vakujj-paraszt. Mindenesetre ezt nem akarom lehúzni, HX még is csak top, végülis tényleg lehet hogy hozzátesz a képhez, illene rákeresnem.
Úgy gondolom, hogy a Sony idén még mindig vállalhatóbb modelleket hozott, ki mint a Samsung, LG vagy a Panasonic, Philips.
Rosszul gondolod, minden nagy gyártó alulmúlta magát a közkedvelt ár-/méretkategóriákban - mentségükre legyen az EX500/C650 nagyon jól sikerült. De idén sikerült alulmúlni ezeket bőven, és a modellcsaládok/szintek keverése ezen nem segített, ellenkezőleg sok esetben drágított a terméken, érdemi javulást nem hozva, a fícsörlistát meghosszabbítva.
A Sony tévék és a teljeskörű médialejátszók fogalma pedig még mindig nem fedi le egymást. Gorillaglass meg egy rakás sz*r, tévészegmenstől függetlenül, ezt elhiheted nekem, tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest