Aktív témák
-
törölt tag
az lenne a kérdésem, hogy ez a gép alaplapi vga-val 4000+x2-vel meg 2 giga memóriával megtámogatva mennyire lenne alkalmas szerintetek hd filmek nézésére egy lcdtv-n? sajna anyagi keretből nem telik full hd-ra (amennyire láttam 200 alatt nem nagyon vannak ), valszeg max felbontása 1366 x 768 lenne.
más: meg lehet oldani hogy monitorként használjam, netezésre, munkára, vagy a kis betűméret miatt meg az elmosott élek miatt felejtős? (régi tv-n próbáltam eddig, de ott ugye nem lehetett)
köszönet
-
törölt tag
egyelőre a tv nem nagyon van terítéken, olyan 200k lesz a plafon, de majd ha aktuális lesz akkor mindenképp kérek tanácsot hogy mit érdemes. csak előbb el kell adni a gépemet, ami sajna február végén lesz esedékes, addigra meg nem tudom mit fog érni... remélem nem sokat bukok rajta, és belefér ez is...
de ez jó hír, ha meg nem bírja teszek mellé egy 7600gt-t ami itt pihen a fiókban
köszönet[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok
egy tanács kéne. nagykerben találtam egy ilyet.
32' Samsung 32' LCD TV LE32R84BX, 32' (81.5cm) 16:9 widescreen, Felbontás: 1366x768, Kontraszt: 8000:1 (DC), Fényerő: 550cd/m², 2x HDMI, HDMI-CEC-csatlakozó, DNIe képjavító, Rejtett hangszóró - ragyogó fekete, áttetsző hangterelő, Érintőgombos vezérlés a készülék kávájáról, Játék üzemmód.
ez 146k lenne. a cél pc re kötve dvd/hd film, napközben tvnézés. ezen kívül nem sokat szeretnék, játék majd később xboxon. (asszem mást nem is nagyon lehet ezekkel )
ennyiért van valam jobb amit ajánlotok, vagy vegyem ezt?Köszönet előre is
-
törölt tag
válasz nippon100 #7189 üzenetére
hát sajna nem lesz csak 150k maxosan a projektre szal nem sanszos hogy nagyobbat tudok venni. ezek szerint jobban járok ha pihentetem pl nyár végéig a témát hátha lesz valami értelmesebb? mert most ott vagyok hogy vagy szekrénysor vagy ez. ha szekrény akkor max nyáron jön össze a zseton erre, hitelezni meg nem akarok
szerk: nagy igényeim nincsenek mert egy régi tv-nk van és ez is egészen elég most 2.5 méterről kb pedig az nem több sokkal mint 50cm[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
most nézem vannak még ezek is
32' Samsung 32' LCD TV LE32R81BX, 32' (81.5cm) LCD TV, HDTV, Felbontás: 1366 x 768 - HD képminőség, DNIe képtechnológia, 2 HDMI, HDMI-CEC, Kontrasztarány: 8000:1 (din.k), Fényerő: 500cd/m², Látószög: 178°/ 178°, Rejtett hangsugárzók, Érintőgombos vezérlés a készülék kávájáról, Játék üzemmód, Távvezérlő, Ragyogó fekete kivitel. 130k
37' Samsung 37' LE37S62BX 37' (92.5cm) 2500:1 HDTV 153k
utóbbi még akkor szeirntem beleférne.ezek szerint akkor a 37-es lenne a jobb ilyen szinten?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
őő akkor félreértettél. azt kérdeztem hogy az akkor belépő, ezek szerint a másik kettő közül választok ha nem sok a difi mármint belsőre akkor az olcsóbb hiszen a dvb-t tuner ha jól tudom teljesen fölösleges még, később meg lehet nem is ez lesz.
"hmm akkor azt mondod hogy ez: LE37S62BX 37' erősen belépő széria? akkor viszont marad a 32-es LE32R84BX vagy LE32R81BX. gondolom semmi olyan difi nincs köztük ami az én szememmel észrevehető lenne."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok.
szép lassan tényleg venni kellene tv-t de még mindig van alternatívaaz egyes amire hajlok az a Samsung LE-32S81BX.
alternatíva közel azonos árban, de kicsit olcsóbban LG - 32LC41 LCD
LG 32LC51 LCD TV még mindig olcsóbban,
és egy amit nem néztem meg a media marktban, az is lg fényes káva 130k volt, majd pontosítokaz zavar csak hogy a samu egészen belépő szint, de ennél többet nem tudok most áldozni a témára. főleg filmeket néznék pc-ről, játék nuku, esetleg rendes tv adás néha.
a három közül melyik lenne értelmesebb erre?köszi előre is
-
törölt tag
azt azért tudni kell hogy piciny hazánk nem csak a gazdasági mutatók tekintetében van lemaradva. mpeg2 ahol van ott már a 4 et tervezgetik, akkor vezessük be amikor máshol kifut? eddig ezt csináltuk, hátha most elé lehet menni.
boxot úgyis adnak majd hozzá ingyen is, csak vedd meg a csomagot, persze drágább lesz mint a most futó előfizetések, de szerintem hamar csökkenni fog. nem két évre ruháznak be. -
törölt tag
sziasztok
nekem olyan problémám lenne hogy kolléga egy ipari pc-t kéne ráhegesszen egy full hd braviára, ipari monitorozás lenne a cél. a pc teljesen szabvány csak iszonyat kicsi, és csak analóg vga kimenete van. a gép tudná natívban tolni neki a jelet az adatlapja szerint de az xp nem hajlandó felismerni a megjelenítőt és sokkal kisebb felbontásokat ad meg alternatívaként. mivel lehetne rávenni hogy natívban hajtsa meg?
előre is köszönöm -
törölt tag
hali
lenne egy olyan kérdésünk, hogy 4870-en szeretnénk hangot átvinni hdmi-vel. olvastam Cifu írását, bár neki x2 volt benne de gondolom nem sokat válltozott volna a támogatás. mi is dvi-hdmi alakítóval nyomtuk be, gyári cd-ről felkerült a hangvezérlőhöz a driver. eszközkezelőben látszik minden, de jónak látszik, az integrált hangkari meghajtójában viszont nem látok hdmi kimenetet, és az ati meghajtójában sem.
hol kéne és mit beállítani hogy ezt életre lehessen kelteni?
előre is köszönet midnenkinek
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest