Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Chesterfield #1713 üzenetére
Szerintem szánj rá egy kicsit több pénzt vagy várd meg a karácsonyi dömpinget és vegyél egy nagyobbat (pl.LG32LC4/5). Ha már ennyit vártál,, az a kis idő vagy pénz nem tesz semmit sehova (nekem részletre van). Ez már tudja az 1:1-et.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Chesterfield #1692 üzenetére
Elméletileg tudnia kell de töltsd le ezt a használatiját hátha benne van:
-
F.B.I.
veterán
válasz
Chesterfield #1690 üzenetére
Most néztem a médiában 119K-ért van. Jó az árad érte. Én LG-re szavaztam de 50K-val többe volt, mondjuk az 82-es és 2 méteren belülről sem rossz.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Chesterfield #1687 üzenetére
Ha jó áron van szerintem jó választás.
-
F.B.I.
veterán
válasz
littlemole #1573 üzenetére
Én 1,5-2 méterre ülök a rádiós egér-bill. kombóval (3,2m a szoba) és hibátlan képe van a PC-nek. A szemem nem bántja de természetesen minden levettem kb.50%-ra vagy az alá. Fényerő, kontraszt van bőven. Jah és alaplapi vidkariról megy, nem egy ATI HD-ről.
-
F.B.I.
veterán
válasz
MoVieFaN #1497 üzenetére
Üdv!
Megvettem a médiában egy LG 32LC51-et. Az X360-at rákötve komponenssel, valami iszonyúan jó képe lett. A felhasználói üzemmódban mindent le kellett vennem 60 alá, mert 2 méterről nagyon bántotta a szememet (tűéles a GoW). A PC képe is élvezhető (1368x760) csak azt már tényleg érdemes kb. 2 méterről vagy messzebről nézni egy wireless bill-egér kombóval. Megérte a pénzét 150K volt.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Holnap vásárolni szeretnék egy 32"-es LCD TV-t. Főleg konzolhoz (X360, komponensel) ill. PC-hez használnám valamint DVD filmezésre. A Tv része nem nagyon lesz kihasználva. Kérdésem mi a legjobb max. 150K-ig. A PIP funkció ill. az erősebb fekete színmélység nem életbevágó mivel az X360 menüjében ezt lehet korrigálni a PC-n meg nem fontos. LG vagy Samsung? Sajnos Miskolcon csak az MM jöhet szóba vásárlásra ( a hitel miatt ).
A segítő mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest