- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
matekas
tag
Hello!
Hétvégén nekem is tv vásárlásra kellett adnom a fejem. Az utam nekem is rögtön a MM ba vezetett, ahol engem is sikeresen " beszéltek rá " a JVC LT 32 P80 típusú tv re.
( azért nagyjából már megvolt a fejemben hogy milyen tv t szeretnék eredetileg a panasonic TX32LX70 es készülékre gondoltam ). Bár nem értek annyira az LCD tévékhez, de azért tájékozódtam különböző fórumokból és cikkekből. Szerintem szép képe van a készüléknek, csak kicsit zavaró hogy, egyes adásoknál panoráma módban elnyújtja a kép szélét. Ez minden LCD tévével így van ? A hangja szerintem nem olyan jó , mondjuk ahogy néztem sok mindent lehet állítani rajta , de nekem hosszas állítgatás után sem sikerült megfelelő hangzást elérni.
Igazság szerint a laptopomat (is ) szeretném majd gyakran rákötni, csak sajnos nem vagyok tisztában azzal hogy ezt miként kelle tennem. Tehát, hogy milyen kábelek kellenek hozzá, ( DVI HDMI talán ). Ha ebben tudna valaki segíten akkor azt nagyon megköszönném. ( vissza olvasgattam a fórumban, de több ezer hozzászólás között sajnos nem találtam ). És még egy olyan kérdésem lenne, hogy általánosságban mi a vélemény a JVC LCD tv-k ről?Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést ha már többször volt erreől szó, ha valaki be tudná linkelni a dolgokat azt is szívesen venném.
-
matekas
tag
válasz MAxxYD #11107 üzenetére
Sajnos most nem vagyok otthon , talán holnap vagy holnapután tudok hazamenni. Tehát addig nem tudom rákötni, utána viszont már nem él a három nap . Gondolom három nap után már nem cserélik vissza ilyen indokkal... Na , mind egy azért megpróbálom rákötni hátha. DVI - HDMI kábelt mennyiért tudok venni ?
Cifu:
Köszönöm a linket.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest