Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
-
matekas
tag
válasz
MAxxYD #11107 üzenetére
Sajnos most nem vagyok otthon , talán holnap vagy holnapután tudok hazamenni. Tehát addig nem tudom rákötni, utána viszont már nem él a három nap
. Gondolom három nap után már nem cserélik vissza ilyen indokkal... Na , mind egy azért megpróbálom rákötni hátha. DVI - HDMI kábelt mennyiért tudok venni ?
Cifu:
Köszönöm a linket.
-
matekas
tag
Hello!
Hétvégén nekem is tv vásárlásra kellett adnom a fejem. Az utam nekem is rögtön a MM ba vezetett, ahol engem is sikeresen " beszéltek rá " a JVC LT 32 P80 típusú tv re.
( azért nagyjából már megvolt a fejemben hogy milyen tv t szeretnék eredetileg a panasonic TX32LX70 es készülékre gondoltam ). Bár nem értek annyira az LCD tévékhez, de azért tájékozódtam különböző fórumokból és cikkekből. Szerintem szép képe van a készüléknek, csak kicsit zavaró hogy, egyes adásoknál panoráma módban elnyújtja a kép szélét. Ez minden LCD tévével így van ? A hangja szerintem nem olyan jó , mondjuk ahogy néztem sok mindent lehet állítani rajta , de nekem hosszas állítgatás után sem sikerült megfelelő hangzást elérni.
Igazság szerint a laptopomat (is ) szeretném majd gyakran rákötni, csak sajnos nem vagyok tisztában azzal hogy ezt miként kelle tennem. Tehát, hogy milyen kábelek kellenek hozzá, ( DVI HDMI talán ). Ha ebben tudna valaki segíten akkor azt nagyon megköszönném. ( vissza olvasgattam a fórumban, de több ezer hozzászólás között sajnos nem találtam ). És még egy olyan kérdésem lenne, hogy általánosságban mi a vélemény a JVC LCD tv-k ről?Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést ha már többször volt erreől szó, ha valaki be tudná linkelni a dolgokat azt is szívesen venném.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest