Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Balli
őstag
Sziasztok,
Egy Sony W4000-es tipusu LCD-m van, amibe be van epitve digitalis dekoder.
Meg nyaron erre racsatlakoztattam egy szobaantennat es igy tudtam nezni az olimpiat HD-ban. Most a BL dontot szeretnem de nem jon be az M1 csak RTL es DunaTV.
Mar levettek az M1-et a HD szorasrol, legutobbi infom szerint tudnom kellene fogni?Athens 2004
-
Balli
őstag
Nem tud valaki egy ingyenes kép-szin kalibralo kis programot LCD TVhez, amivel finomhangolni lehetne a beallitasokat? Regebben lattam meg egy ilyen letoltheto kis progit de most nem talalom
Athens 2004
-
Balli
őstag
Az MTV HD kisérleti adást lehet már fogni és a Bajnokok Ligája HD-ban megy?
Elvileg október 6-tol indult ujra, de ra egy hetre ra nem tudtuk befogni egy W4000-es keszulekkel +antennalval, az Olimpiat az jol bejott meg anno HD-ban.
Azert kerdeznem mert akkor kernem vissza az antennamat ismitol az esti meccsreAthens 2004
-
Balli
őstag
Bocsi kicsit off:
Vegre megint beindult az M1 HD kozvetitese. De a kerdesem, hogy megis mit adnak HD-ban? BL-t abban nyomjak majd?Athens 2004
-
Balli
őstag
Tudtok ingyenes programot, tesztet amivel betudom allitani profi modon a w4000-es tv-t?
Athens 2004
-
Balli
őstag
válasz M@trixfan #12559 üzenetére
Batyamnak 47" tv-je van 2,8m-re vannak beallitva a fotelek (lehetne hatrabb is rakni) es onnan tokeletes az a kepmeret.
Kerdesem:
Az hogy milyen markas hdmi kabelt veszek az LCD-hez szamit valamit? Van szemmel erzekelheto kulonbseg egy olcsobb es egy dragabb modell kozott?[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
Balli
őstag
Nos szepen utananeztem a dolgoknak, kezd vilagosodni a tema
Az mar biztos hogy 46-47" kell, tuzetesen megneztem most este batyam 46 W2000-es tv-jet. Nagyjabol 3 meterrol jo a tv-zes, dvd-zes (reszemrol semmikepp sem tavolabb) HD filmeknel meg elorebb lehet akar tolni azt a fotelt egeszen 2,5m-ig Standaron az en fotelem is 3m van (bar megjegyzem innen egy 2m szeles vetitovaszont nagyon el tudnek akar kepzelni a szemben levo falon)
Tehat akkor 47" megneztem tuzetesen a modelleket (mar ami infok vannaek egyenlore) es hat igazad volt: Sony W4000-es lett egyenlore a befuto.. azert nagyon varom majd a teszteket. Sonyra korabban nem is gondoltam az ara miatt dehat ezt most nagyon jol belottek.
10ezerrel olcsobb csak a korabban jo ar,ertekkel rendelkezo LG es ez az uj 5000-es csalodas..
30ezerrel dragabb a 46A557 ami ha jol latom lenyegi dolgokban semmivel sem jobb mint a W4000 es hat az ar meg maga a Sony marka miatt is inkabb a W4000. A65x sorozat mar sajna lelekhataron tuli arral rendelkezik.Nagyon a W4000 tunik a befutonak par kerdes ezzel kapcsolatban:
1 A dinakmikus kontraszt kikapcsolhato lesz elorelathatolag es a 2000 nativ hasznalhato?
2 Vajon lesz benne digital audio kimenet?
3 Olvastam hogy az MPEG-4-es DVB-C/-T tuner nagy extraja, de mire jo? Magyarorszagon az MPEG4 kod fog eltejedni esetleg ez mar tudja fogadni hazank jovbeni HD foldsugarzasat es nem kell box hozza?
4. 100Hz hianya. Olvastam az alapinfokban mire jo, de most egyeni tapasztalat alapjan van ertelme egy ilyen szintu modell eseten vagy nincs nagy jelentosege?
5. Mondtak meg hogy valasztasnal a szinmejsegre figyeljek oda:
Ez a parameter jonak mondhat??: "BRAVIA ENGINE 2 kifinomult jelfeldolgozó technológiának és az ugyancsak 10-bites meghajtású, tehát 1024 szürkeárnyalatot produkáló" A Samsungnal 16-bit Processinget olvastam a modell tablazatodban[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
Balli
őstag
Koszi Cifu, este lesz egy kis idom majd jo nekifekszek a temanak, ossze vagyok mar zavarodva... azt hittem a Samsung PS 50 A 450 az LCD tv, csodalkoztam is, mert 50" LCD tvrol nem igazan tudok.
Ami biztos hogy a kozeljovoben egy olyan tv-t akarok ami legalabb 47"-os, full HD, 1.3-as HDMI, lehetoleg 24p a 100HZ az mar csak hab lenne a tortan (tenyleg ez utobbinak van nagy jelentosege?)
Lehetoleg nem sokkal szerenek 400ezer fole menni koltsegben, igy eleve marad a 47"
Amire hasznalnam: nagyreszt most meg DVD, egyenlore kisebb reszt Blu-ray filmekre, tvnezesre, neha fenykepek nezegetesere valamint ritkan PS3 jatekokra (ez utobbi miatt hanyagolnam a plazmat)Ha esetleg van egy ket modell tipped azt szivesen vennek es utannaneznek, koszi
Athens 2004
-
Balli
őstag
Az LG 47"-os uj LG5000-es modelljebe hogy miert nem tudtak mar belerakni azt a franya 24p-t De gondolom a HDMI kimenete az 1.3-as
Az elod LF75 az meg tamogatta a 24p True Cinema módot ha jol tudom, ugye?Most latom az argepen meg mar van Samsung PS 50 A 450 P 2 XXC 370 ezertol? Ez barato ar az uj modellnel de ha jol tudom ez a 450-es szeria csak a 720p-t tamogatja
[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
Balli
őstag
Orommel latom hogy nemelyest csokkent az 42LF75 ara, lassan jonnek az uj modellek
Sot megjelent egy frisebb verzio az LF76: [link]
Van valmi lenyegi kulonbseg a ketto kozott? Mert az adatlapjuk alapjan szinte full ugyanaz mindketto tulajdonsagaAthens 2004
-
Balli
őstag
Az LG uj uj szeriai (LG75,71,70,60,50...) es a Samsung (650,450...) mikor fognak megjelenni es milyen arban? Semmi infot nem talalok roluk...
Ha megjelennek vajon lentebb megy majd az ara pl. a LG - 42LF75-nekAthens 2004
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest